Lees deze zomer onze nieuwe Buitenstebinnen | Nieuwe versie Tarievenlijst Naktuinbouw Laboratoria
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
In memoriam Nico Koomen
Met droefheid ontvingen wij het bericht van het overlijden van onze oud collega en directeur Nico Koomen. Hij overleed afgelopen weekend op 75-jarige leeftijd.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe real-time PCR-toets voor plantmateriaal van tuinbouwgewassen
Vanaf 15 juli kunnen we de aan- of afwezigheid van natrot in tuinbouwgewassen toetsen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Lees deze zomer onze nieuwe Buitenstebinnen
Lees deze zomer onze nieuwe Buitenstebinnen. In onze nieuwste editie gaan we in op het gebruik van nieuwe technologieën en is er aandacht voor internationalisering.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe versie Tarievenlijst Laboratoria
Vanaf 1 juli publiceren we een een nieuwe versie van de tarievenlijst voor onze laboratoriumactiviteiten. In de nieuwe versie staan vier nieuwe laboratoriumtoetsen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kwekersrecht-opleiding telt mee voor UPOV PVP Certificaat
Naktuinbouw organiseert al jaren de 'Plant Breeders' Rights for food security and economic development'-opleiding. Deze kwekersrechtopleiding is officieel erkend door UPOV. Hierdoor kunnen deelnemers aan onze opleiding punten behalen voor hun UPOV PVP Certificaat.

Meedoen aan het UPOV PVP Certificaatprogramma biedt internationale erkenning van uw kennis en expertise op het gebied van kwekersrecht.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Leer in november meer over kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten
Bent u op uw werk betrokken bij de procedures voor kwekersrecht- en toelatingsonderzoek en wilt u er meer over weten? Volg dan de opleiding 'Kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten' en krijg antwoord op vragen zoals: Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht?
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
5 september:
Bemonsteren van zaden (Engelstalig)
De opleiding Bemonstering van zaden is er nu ook in het Engels. Speciaal voor (nieuwe) Engelstalige medewerkers die betrokken zijn bij of zelf monsters nemen van zaad.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
18 september:
Bemonstering van planten
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering?
In de opleiding op 18 september staat het nemen van monsters van partijen planten centraal.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Volg het spoor van het zaad op
8 oktober
Wilt u meer weten over het traject van zaad tot tomaat? Tijdens de training Spoor van het zaad verkennen we de wereld van de groente- en bloemzaden in één dag. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
9 & 10 oktober: Zadendeterminatie (module 9 & 10)
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren?
In oktober organiseren we de training Zadendeterminatie. Hierin komen de families Euphorbiaceae, Geraniaceae, Ranunculaceae en Rosaceae aan bod.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werkt u straks samen met ons?
Wij zoeken een:
  • Keurmeester, regio Zuidwest-Nederland
  • Business Analist
  • Medewerker productregistratie en -codering
Naar de vacatures >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram