Nieuwe versie Tarievenlijst Naktuinbouw Laboratoria | Kwekersrecht-opleiding telt mee voor UPOV PVP Certificaat
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Bacterievuur-controles van start
Naktuinbouw is gestart met inspecties in zogenoemde bufferzones voor bacterievuur in Nederland. Zowel op de kwekerijen, in de groene ruimte als in fruitteeltpercelen kunt u inspecteurs tegenkomen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Succesvol kennispodium
Op 6 juni organiseerden we weer een kennispodium voor bij Naktuinbouw geregistreerde bedrijven en bestuurders. De belangstelling voor het onderwerp 'Ultragevoelige detectietechnieken: kansen of risico?' was groot. We publiceerden een samenvatting.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe versie Tarievenlijst Naktuinbouw Laboratoria
Vanaf 1 juli publiceren we een een nieuwe versie van de tarievenlijst voor onze laboratoriumactiviteiten. In de nieuwe versie staan vier nieuwe laboratoriumtoetsen. 

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
PCR-toetsen vervangen ELISA-toetsen
Vanaf de tweede helft van 2024 vervangen we geleidelijk de ELISA-toetsen op plantmateriaal door PCR-toetsen. De omzetting gebeurt per gewasgroep. Vanwege deze omzetting werken we aan een wijziging van de tariefstructuur.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kwekersrecht-opleiding telt mee voor UPOV PVP Certificaat
Kwekersrecht-opleiding telt mee voor UPOV PVP Certificaat
Naktuinbouw organiseert al jaren de 'Plant Breeders' Rights for food security and economic development'-opleiding. Deze kwekersrechtopleiding is officieel erkend door UPOV. Hierdoor kunnen deelnemers aan onze opleiding punten behalen voor hun UPOV PVP Certificaat.

Meedoen aan het UPOV PVP Certificaatprogramma biedt internationale erkenning van uw kennis en expertise op het gebied van kwekersrecht.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Leer in november meer over kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten
Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht en waar staan zij voor? De opleiding 'Kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten'
beantwoordt al uw vragen.
Deze opleiding is bedoeld voor mensen in de tuinbouwsector, die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht- en toelatingsonderzoek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Boeiende gesprekken
De bijna 40-jarige carrière van John van Ruiten bij Naktuinbouw eindigt binnenkort. In vijf boeiende gesprekken deelt John zijn visie op vijf verschillende onderwerpen: over Naktuinbouw, plantgezondheid, veredeling, technologie en erkenningssystemen. 
 
Luister mee >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Lees deze zomer onze nieuwe Buitenstebinnen
Lees deze zomer onze nieuwe Buitenstebinnen. In onze nieuwste editie gaan we in op het gebruik van nieuwe technologieën en is er aandacht voor internationalisering.

Buitenstebinnen verschijnt twee keer per jaar.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werkt u straks met ons samen?
Wij zoeken een:
  • Business Analist
  • Medewerker productregistratie en -codering
Naar de vacatures >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram