Opname in register EAEU-landen voor fruitgewassen aangepast
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
Bevestig plantenpaspoorten (voor met name Estland) altijd aan de partij!
Wilt u uw producten verhandelen naar EU-lidstaten? Dan moet er een geldig plantenpaspoort bijgesloten zijn. Sommige EU-lidstaten stellen extra eisen aan waardplanten van ziekten en plagen die niet gewenst zijn, zoals bacterievuur (Erwinia amylovora). Voor deze waardplanten bestaan de zogenoemde PZ-plantenpaspoorten. Het is belangrijk dat u de PZ-plantenpaspoorten altijd fysiek aan de partij waardplanten bevestigt.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Opname in register EAEU-landen voor fruitgewassen aangepast
Het is niet meer noodzakelijk dat u percelen fruitgewassen inclusief onderstammen opgeeft voor export naar EAEU-landen. De aantoonbaarheid wordt voortaan afgedekt door certificeringslabels aan de partijen planten.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Controle op knolcyperus weer gestart
Vanaf 1 juni is de controle op knolcyperus in gewassen weer gestart. Knolcyperus is een hardnekkig onkruid dat grote schade kan veroorzaken. Om de vermeerdering en verspreiding van knolcyperus te voorkomen, zijn voor telers verbodsbepalingen, maatregelen en (overige) verplichtingen opgenomen in de regeling Plantgezondheid. Met als doel om problemen bij de export van teeltmateriaal te voorkomen.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wijziging facturering eerstejaars DUS-onderzoeken nationale aanvragen
Vanaf 1 juli baseren we het tarief voor het eerstejaars DUS-onderzoek van een nationale aanvraag op het moment dat de proef wordt gezaaid of geplant. En dus niet meer op de aanvraagdatum van de door u ingediende nationale aanvraag.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Luister mee!
De bijna 40-jarige carrière van John van Ruiten bij Naktuinbouw eindigt binnenkort. In vijf boeiende gesprekken deelt John zijn visie:
* Podcast #1 over Naktuinbouw
* Podcast #2 plantgezondheid
* Podcast #3 veredeling
* Podcast #4 technologie
Podcast #4 en #5 volgen snel.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
 
Werken bij >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram