Waarmerken op afstand | e-CertNL
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
 
Verenigd Koninkrijk: overgangsperiode voor tomaat-en paprikaplanten loopt af 
Op 26 april eindigt de overgangstermijn voor tomaat-en paprikaplanten. Vanaf deze datum moeten de bijschrijvingen op het Fytosanitair certificaat voldoen aan de eisen voor de gereguleerde pospiviroïden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Elektronische uitwisseling (ePhyto) sectorapplicatie zaaizaden (CZZ) 
Sinds we live zijn voor elektronische fytosanitaire certificaten (ePhyto) naar het Verenigd Koninkrijk (VK) deden we met verschillende sectoren ervaring op met elektronische uitwisseling. Deze overgang is naar tevredenheid verlopen.
 
Lees meer >
 
 
 
Certficaat gewaarmerkt?
Als de producten al geïnspecteerd zijn, kan het waarmerken ook op afstand. Deze optie wordt aantrekkelijker dan nu het geval is. Het kan het aantal inspectiebezoeken verminderen. 
 
Lees meer >
 
 
 
e-CertNL
Eind januari berichtte de NVWA  u over noodzakelijke aanpassingen aan de kant van het bedrijfsleven.
Deze zouden per 1 mei 2024 ingeregeld moeten zijn om elektronische fytosanitaire certificaten te kunnen versturen.
Deze verplichting is uitgesteld tot 1 september 2024.

 
 
 
Meer weten over de export van zaaizaden? 
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden? 
Er is nog een plek in de basistraining Export zaaizaden op 3 juni. En we hebben ook nog plek voor u in de verdiepingstraining Export zaaizaden op 13 juni. Dan gaan we uitgebreid op specifieke gevallen in.

 
 
 
Nieuwe versie tarievenlijst Laboratoria
Het toetsportfolio van Naktuinbouw Laboratoria verandert continu. We ontwikkelen nieuwe toetsen, veranderen bestaande of stoppen met de uitvoering van bepaalde toetsen. We publiceren daarom regelmatig een nieuwe versie van de tarievenlijst. Vanaf 1 april is er een nieuwe versie beschikbaar.

 
 
Inspecties tijdens de feestdagen
Houd alvast rekening met komende feestdagen:
  • Hemelvaartsdag (9 mei) en tweede pinksterdag (20 mei) voeren wij inspecties uit van 08.30 tot 16.30 uur. Dien uw aanvraag uiterlijk een werkdag eerder in vóór 12.00 uur en bevestig dit ook per e-mail
  • Op eerste pinksterdag (19 mei) voeren wij geen inspecties uit. 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram