Luister nu de eerste Naktuinbouw-podcast
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Nieuwe editie lijst Namen van Nederlandse cultuurplanten
Er is een nieuwe editie van de standaardlijst van Nederlandse namen van cultuurplanten. De lijst werd op 26 april gelanceerd in een speciale sessie met leden van de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen en genodigden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kennispodium 6 juni: ultragevoelige detectietechnieken kansen of risico?
Op donderdagmiddag 6 juni organiseert Naktuinbouw een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Het onderwerp de steeds groter wordende gevoeligheid van detectietechnieken om organismen in plantmateriaal aan te tonen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Koninklijke onderscheiding
John van Ruiten
Op 19 april ontving John van Ruiten uit handen van burgemeester Astrid Heijstee van de gemeente Kaag en Braassem een Koninklijke onderscheiding. John van Ruiten is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Heijstee reikte de onderscheiding uit tijdens het afscheid van John van Ruiten als directeur bij Naktuinbouw. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Podcast #1 met John van Ruiten over Naktuinbouw
De bijna 40-jarige carrière van John van Ruiten bij Naktuinbouw eindigt binnenkort. In een boeiend gesprek deelt John zijn ervaringen en kennis over Naktuinbouw en haar positie. Het gesprek geeft een fascinerende inkijk in de wereld van onderzoek en kwaliteitscontrole, met John van Ruiten als ervaren gids. Dit is een eerste podcast uit een serie van vijf delen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram