We toetsen steeds meer met RT-PCR | Onze opleidingen en trainingen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Koninklijke onderscheiding  John van Ruiten
Op 19 april ontving John van Ruiten uit handen van burgemeester Astrid Heijstee van de gemeente Kaag en Braassem een Koninklijke onderscheiding. John van Ruiten is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Heijstee reikte de onderscheiding uit tijdens het afscheid van John van Ruiten als directeur bij Naktuinbouw.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Save the date: kennispodium
6 juni
Op donderdagmiddag 6 juni organiseert Naktuinbouw een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Het onderwerp van dit kennispodium is de steeds groter wordende gevoeligheid van detectietechnieken om organismen in plantmateriaal aan te tonen. 
Reserveer de datum alvast in uw agenda.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
We toetsen steeds meer met RT-PCR
Het toetsen van plantmateriaal op virussen wordt bij Naktuinbouw in veel gevallen gedaan met een ELISA-toets. Naast ELISA hebben we ook (real-time) PCR-testen beschikbaar. De komende periode wordt ons aanbod in (real-time) PCR-testen steeds groter.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe versie tarievenlijst Laboratoria
Het toetsportfolio van Naktuinbouw Laboratoria verandert continu. We ontwikkelen nieuwe toetsen, veranderen bestaande of stoppen met de uitvoering van bepaalde toetsen. We publiceren daarom regelmatig een nieuwe versie van de tarievenlijst. Vanaf 1 april is er een nieuwe versie beschikbaar

 
 
 
Meer weten over export van zaaizaden?
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden?
De basistraining Export zaaizaden op 3 juni is volgeboekt. We hebben wel nog plek voor u in de verdiepingstraining Export zaaizaden op 13 juni, waar uitgebreid op specifieke gevallen wordt ingegaan.

 
 
 
Engelstalige training Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren?
In juni organiseren we de Engelstalige training Seed Identification. De eerste vier modules komen aan bod.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Engelstalige opleiding Bemonstering van zaden
De opleiding Bemonstering van zaden is er nu ook in het Engels. Speciaal voor (nieuwe) Engelstalige medewerkers die betrokken zijn bij of zelf monsters nemen van zaad.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Bemonstering van planten
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering?
In de opleiding op 18 september staat het nemen van monsters van partijen planten centraal.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram