Symposium Onverenigbaarheid in laanbomen | We toetsen steeds meer met RT-PCR
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
Save the date: kennispodium 6 juni
Ultragevoelige detectietechnieken: kans of risico? Praat erover mee tijdens ons volgende kennispodium op donderdagmiddag 6 juni. Noteer de datum alvast in uw agenda.

 
 
Symposium Onverenigbaarheid in laanbomen
Naktuinbouw-medewerker Daniël Deinum spreekt op 14 mei op het symposium over hoe je kunt bepalen of een boom geënt is of op eigen wortels is gegroeid en gekweekt.
Het symposium 'Onverenigbaarheid bij laanbomen' is uitverkocht en wordt georganiseerd door de vakbladen Boomzorg en Boom in Business.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Q-organismen: test je kennis via e-learning
De essenprachtkever komt waarschijnlijk door natuurlijke verspreiding naar Nederland: waar of niet waar? Test je kennis van Q-organismen door middel van e-learning op FytoCompass. De e-learning module is één van de opbrengsten van het project Kennis op Maat: ‘Bewustwording en preventie Q-organismen in de boomkwekerij’. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
We toetsen steeds meer met RT-PCR
Het toetsen van plantmateriaal op virussen wordt bij Naktuinbouw in veel gevallen gedaan met een ELISA-toets. Naast ELISA hebben we ook (real-time) PCR-testen beschikbaar. De komende periode wordt ons aanbod in (real-time) PCR-testen steeds groter. We houden u via onze website op de hoogte van nieuwe toetsen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe versie tarievenlijst Laboratoria
Het toetsportfolio van Naktuinbouw Laboratoria verandert continu. We ontwikkelen nieuwe toetsen, veranderen bestaande of stoppen met de uitvoering van bepaalde toetsen. We publiceren daarom regelmatig een nieuwe versie van de tarievenlijst. Vanaf 1 april is er een nieuwe versie beschikbaar. 
 
Lees meer >
 
 
 
Leer meer over bacterievuur
Door onverwacht en heftig uitbreken kan bacterievuur grote schade aanrichten aan zowel meidoornhagen als in de fruit- en laanboomteelt. In de training op 13 augustus leert u hoe u bacterievuur herkent, hoe deze ziekte zich verspreidt en welke bestrijding mogelijk is.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Meer weten over kwekersrecht?
Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht en waar staan zij voor? De opleiding 'Kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten'
beantwoordt al uw vragen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram