Bereikbaarheid tijdens komende feestdagen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
 
Bereikbaarheid unit Import & Export
We willen onze bereikbaarheid en dienstverlening vergroten. We hebben daarom verschillende e-mailadressen. Elk e-mailadres is voor een ander onderdeel van ons proces. Zo garanderen we een snelle, efficiënte en goede afhandeling. Stuur uw vraag daarom naar het juiste e-mailadres.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vervroegde bedrijfssluiting op 12 april
Op vrijdagmiddag 12 april zijn we vanaf 14.00 uur gesloten vanwege een interne bijeenkomst. Houd hier rekening mee als u plantmateriaal wil aanleveren, een import- of exportinspectie wil aanvragen of een laboratoriumtoets wil laten uitvoeren.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Koppelen inspectielocaties 
Als de gewenste inspectielocatie niet voorkomt in e-CertNL, kunt u dit melden bij de planning via het digitale formulier. Verzoeken tot koppelen van keurlocaties die vóór 15.00 uur binnenkomen, verwerken we nog op dezelfde dag. U kunt de locatie dan vanaf de volgende dag 08.00 uur gebruiken.

Doet u een aanvraag op vrijdag? Dan is de locatie pas vanaf maandag na 08.00 uur te gebruiken.

 
 
Inspecties tijdens de feestdagen
Houd alvast rekening met komende feestdagen.

Op tweede paasdag (1 april), Koningsdag (27 april), hemelvaartsdag (9 mei) en tweede pinksterdag (20 mei) voeren wij inspecties uit van 08.30 tot 16.30 uur. Dien uw aanvraag uiterlijk een werkdag eerder in vóór 12.00 uur en bevestig dit ook per e-mail.
Op eerste paasdag en eerste pinksterdag (31 maart en 19 mei)
voeren wij geen inspecties uit.

 
 
Meer weten over de export van zaaizaden? 
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden?
 
 
 
Tips e-CertNL 
1. Vanaf exportdatum 21 maart is de lijst van handelseenheid voor elektronisch certificeren VK uitgebreid met onder andere trolley. Klik hier voor de volledige lijst.
2. Geeft u een wijziging aan ons door via het wijziging- / annuleringsformulier voor een exportkeuring op een andere datum? Denk er dan aan om ook de exportdatum in e-CertNL aan te passen. Anders verloopt de aanvraag. Zorg er ook voor dat het certificaat de juiste datum heeft (place of issue).  
 
Zorgen over verspreiding quarantaine-organismen in walnoot (Juglans) 
Er is in de EU sprake van een uitbraak van de schimmelziekte (Geosmithia morbida) in walnoot en van de vector Pityophthorus juglandis (walnoot schorskever) die deze schimmelziekte verspreidt. Beide soorten zijn een Q-organisme.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram