Vervroegde bedrijfssluiting op 12 april | Verstrekken informatie aan kwekersrechthouders
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2023
Nieuwsgierig naar wat wij deden in 2023 en waaraan we werkten? De highlights van afgelopen jaar staan voor u klaar in ons online jaarverslag.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vervroegde bedrijfssluiting
12 april
Op vrijdagmiddag 12 april sluiten wij om 14.00 uur onze deuren.
Houd u hier rekening mee met het aanvragen van import- en exportinspecties.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Heeft u al perceelsaangifte gedaan?
U kunt uw perceelsaangifte invullen in mijnNaktuinbouw. Met uw aangifte kunnen onze keurmeesters een efficiënte planning voor het keurseizoen opstellen. U kunt uw boomkwekerijgewassen en vaste planten nog tot 1 juni opgeven.
 
Inloggen >
 
 
 
Wilt u weten welke bedrijven uw ras telen?
Bent u de eigenaar van een bepaald ras en wilt u weten welke bedrijven uw ras telen? Vraag dan vóór aanvang van het groeiseizoen digitaal een overzicht op van de bedrijven die uw kwekersrechtelijk beschermd ras telen.
 
Lees meer >
 
 
 
Marco Hoffman onderscheiden met bronzen Doorenbospenning
Op 2 maart kregen Marco Hoffman en Mirjam Lemmens in de ledenvergadering van de Nederlandse Dendrologische Vereniging (NDV) de bronzen Doorenbospenning. Zij kregen deze penning voor hun bijzondere verdiensten voor de dendrologie. De penning is vernoemd naar Simon G.A. Doorenbos. In 1924 één van de oprichters van de NDV en van 1928 tot 1962 voorzitter.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Bedrijfshygiëne op maat op uw bedrijf?
Een muis kan al binnenkomen door een opening van een halve centimeter. Laat staan de ziekten en plagen die loeren op het teeltmateriaal van het bedrijf waar u werkt. Geef indringers géén kans om teeltmateriaal aan te tasten. Volg de training Bedrijfshygiëne en neem uw bedrijf onder de loep. Wij kunnen de training ook op maat op uw bedrijf organiseren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Leer meer over bacterievuur
Door onverwacht en heftig uitbreken kan bacterievuur grote schade aanrichten aan zowel meidoornhagen als in de fruit- en laanboomteelt. In de training op 13 augustus leert u hoe u bacterievuur herkent, hoe deze ziekte zich verspreidt en welke bestrijding mogelijk is.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Meer weten over kwekersrecht?
Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht en waar staan zij voor? De opleiding 'Kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten'
beantwoordt al uw vragen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram