Dirk Duijzer nieuwe voorzitter Naktuinbouw | Nieuw: Engelstalige nieuwsbrief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Subsidie op online aanmelden Europees kwekersrecht
Het MKB-Fonds 'Ideas Powered for business' is een subsidieregeling om kleine en middelgrote bedrijven in de EU te helpen met hun rechten op intellectueel eigendom (IE). Er is 20 miljoen euro beschikbaar in 2024. Voor de regeling geldt 'wie het eerst komt, het eerst maalt'.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarbespreking unit Rassenonderzoek
We nodigen u uit voor een jaarbespreking om uw aanvragen voor Nederlands kwekersrecht te bespreken. Daarnaast zijn er ook onderwerpen vanuit Naktuinbouw die we met u willen bespreken.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail en geef daarin aan wanneer het u het beste uitkomt.
 
Stuur mail >
 
 
 
Dirk Duijzer nieuwe voorzitter Naktuinbouw
Dirk Duijzer is vanaf 1 januari 2024 de nieuwe voorzitter van Naktuinbouw. Het Naktuinbouw-bestuur benoemde hem voor de periode tot 1 januari 2029. Hij volgt Agnes van Ardenne op, die om gezondheidsredenen aftrad.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw: Engelstalige nieuwsbrief
Binnenkort starten we met een Engelstalige nieuwsbrief. Al onze nieuwsberichten in het Engels in een nieuwsbrief bij elkaar.
Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu alvast in.
 
Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Volg het spoor van het zaad op 7 maart of 28 mei
Wilt u meer weten over het traject van zaad tot tomaat? Tijdens de training Spoor van het zaad verkennen we de wereld van de groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen.
Er is nog 1 plek vrij op 7 maart.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Zadendeterminatie module 7 & 8
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren?
Volg dan de training Zadendeterminatie. Op 18 & 19 maart is de training voor de nieuwe modules 7 & 8. De volgende zadenfamilies komen dan aan bod: Plantaginaceae, Scrophulariaceae, Rubiaceae, Convolvulaceae en Cucurbitaceae.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Word wegwijs in kwekersrecht op 21 maart
Hoe dient u (online) uw aanvraag kwekersrecht of toelating in? Hoe vult u een TQ in? Wat is een goede rasnaam? Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 21 maart.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Meer weten over de export van zaaizaden?
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden?
Volg dan onze basistraining Export zaaizaden op 3 juni.
Of volg de verdiepingstraining Export zaaizaden op 13 juni, waar uitgebreid op specifieke gevallen wordt ingegaan.
 
 
Wordt u onze nieuwe collega in 2024?
Met plezier langer gezond en deskundig werken bij Naktuinbouw. Dat is de doelstelling van ons duurzaam personeelsbeleid. Naktuinbouw creëert hiervoor een omgeving om je veilig, fit en thuis te voelen. Een omgeving waarin je geïnspireerd bent je te ontwikkelen. En waar je betrokken blijft bij de doelstellingen van Naktuinbouw. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's. Bent u onze nieuwe collega in 2024?
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram