Opfristraining fytosanitaire controlemedewerkers
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Verantwoordelijkheid klantcontact en -processen anders ingericht
Eén van de ambities van Naktuinbouw is klantgerichter werken. Om deze ambitie waar te maken werkten we het afgelopen jaar aan het verbeteren van onze klantprocessen. Vanaf 1 januari werken we vanuit units gericht op de belangrijkste klantprocessen; ons dagelijkse werk. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Opfristraining fytosanitaire controlemedewerkers
Naktuinbouw leidde in juli 2022 fytosanitaire controlemedewerkers op van bedrijven die deelnemen aan het NVWA/KCB bedrijfscontrolesysteem. Het bedrijfscontrolesysteem staat of valt met het goed uitvoeren van fytosanitaire controles voor exportzendingen naar het VK. Op verzoek van de NVWA heeft Naktuinbouw een kortdurend leertraject (circa 12 uur) inclusief praktijkexamen ontwikkeld voor het opfrissen van de competenties.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Bent u onze nieuwe collega in 2024?
Met plezier langer gezond en deskundig werken bij Naktuinbouw. Dat is de doelstelling van ons duurzaam personeelsbeleid. Naktuinbouw creëert hiervoor een omgeving om je veilig, fit en thuis te voelen. Een omgeving waarin je geïnspireerd bent je te ontwikkelen. En waar je betrokken blijft bij de doelstellingen van Naktuinbouw. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's. Bent u onze nieuwe collega in 2024?
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram