Wijzigingen management Naktuinbouw | Verantwoordelijkheid klantcontact en -processen anders ingericht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
U kunt weer perceelsaangifte doen!
Het is weer tijd om de perceelsaangifte in te vullen in mijnNaktuinbouw.
Let goed op welke percelen u komend teeltseizoen weer in gaat zetten. Nieuwe percelen kunt u uiteraard altijd weer opvoeren en doorzetten. Met uw aangifte kunnen onze keurmeesters een efficiënte planning voor het keurseizoen opstellen. Voor boomkwekerijgewassen en vaste planten is de deadline van deze opgave 1 april!
 
Inloggen >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Potyvirus voor Mandevilla, Oxalis en Scaevola vanaf nu met PCR
Voor de gewassen Mandevilla, Oxalis en Scaevola voeren we Potyvirus-toetsen niet meer met ELISA uit, maar met PCR.

De ELISA voldoet voor deze gewassen niet voldoende aan onze toetseisen. Daarom besluit Naktuinbouw Laboratoria dit niet meer aan te bieden voor deze gewassen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijzigingen management Naktuinbouw
Er zijn verschillende wijzigingen in het MT van Naktuinbouw:
  • Met de aanstellingen van Raoul Haegens en Ronald van Wuijtswinkel is het MT vanaf 1 januari compleet. 
  • Vanaf 1 februari volgt Jan Meiling John van Ruiten op als directeur .
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Verantwoordelijkheid klantcontact en -processen anders ingericht
Eén van de ambities van Naktuinbouw is klantgerichter werken. Om deze ambitie waar te maken werkten we het afgelopen jaar aan het verbeteren van onze klantprocessen. Vanaf 1 januari werken we vanuit units gericht op de belangrijkste klantprocessen; ons dagelijkse werk. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Biodatabase vervangen door OrganicXseeds
De Biodatabase van Naktuinbouw is vervangen door de database OrganicXseeds (OXS). Het actuele aanbod van biologisch plantaardig teeltmateriaal voor Nederlandse biologische boeren en tuinders is nu te raadplegen op de website van OrganicXseeds.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Inschrijven Engelstalige nieuwsbrief
In 20424 starten we met het aanbieden van een Engelstalige nieuwsbrief. Al onze Engelstalige nieuwsberichten verzameld in een nieuwsbrief.

Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan in.
 
Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
23 maart:
Wegwijs in kwekersrecht
Hoe dient u (online) uw aanvraag kwekersrecht of toelating in? Hoe vult u een TQ in? Wat is een goede rasnaam? Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 21 maart. De training is voor mensen in de tuinbouwsector die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht en toelatingsonderzoek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 augustus: training Bacterievuur
Door onverwacht en heftig uitbreken kan bacterievuur grote schade aanrichten aan zowel meidoornhagen als in de fruit- en laanboomteelt. 

In de training Bacterievuur op 24 augustus leert u hoe u bacterievuur herkent, hoe deze ziekte zich verspreidt en welke bestrijding mogelijk is.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Bent u onze nieuwe collega in 2024?
Met plezier langer gezond en deskundig werken bij Naktuinbouw. Dat is de doelstelling van ons duurzaam personeelsbeleid. Naktuinbouw creëert hiervoor een omgeving om je veilig, fit en thuis te voelen. Een omgeving waarin je geïnspireerd bent je te ontwikkelen. En waar je betrokken blijft bij de doelstellingen van Naktuinbouw. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's. Bent u onze nieuwe collega in 2024?
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram