Onze opleidingen en trainingen in de komende periode
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Voorgestelde aanvraagtarieven
kwekersrecht en
toelating en DUS-
onderzoek 2024
De Raad voor plantenrassen stelt haar tarieven op samen met Naktuinbouw. De minister van LNV stelt deze vervolgens vast voor het volgende jaar.
De Raad licht de voorgestelde aanvraagtarieven voor kwekersrecht, toelating en DUS-onderzoek voor 2024 toe.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
UPOV e-PVP Exchange module
Tijdens de UPOV Council op 27 oktober tekende Marien Valstar de overeenkomst voor het gebruik van UPOV e-PVP.
UPOV e-PVP biedt UPOV-leden hulp bij het implementeren van het UPOV-systeem voor plantenrassenbescherming.
De Raad voor plantenrassen maakt binnenkort gebruik van de ‘UPOV e-PVP DUS report Exchange Module’ voor de verwerking van de overnameverzoeken.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
18 januari:
Basistraining Export zaaizaden
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) is het verplicht een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken. Dit doet u via e-CertNL.

Wilt u meer inzicht in dit proces?
Volg dan onze basiscursus Export zaaizaden op 18 januari.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
23 & 24 januari:
Zadendeterminatie module 5 & 6
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van Vaccaria hispanica, Sinapis arvensis en Asparagus officinalis? In deze training leert u hoe u deze families onderscheidt van andere veel gelijkende soorten. Let op: de modules 5 & 6 zijn een aanvulling op de modules 1 tot en met 4 in onze vierdaagse training Zadendeterminatie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 februari:
Real-time PCR in de groene sector
Voor de detectie van bacteriën, virussen, schimmels en aaltjes is de PCR-amplificatietechniek niet meer weg te denken uit het laboratorium van de tuin- en akkerbouw.

In deze opleiding krijgt u inzicht in de achtergronden en leert u werken met deze geavanceerde techniek. De opleiding start 13 februari 2024.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
7 maart:
Volg het spoor van het zaad
Wilt u meer weten over het traject van zaad tot tomaat? Tijdens de training Spoor van het zaad verkennen we de wereld van de groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
21 maart:
Wegwijs in kwekersrecht- en toelatingsonderzoek
Hoe dient u (online) uw aanvraag kwekersrecht of toelating in? Hoe vult u een TQ in? Wat is een goede rasnaam? Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 21 maart. De training is voor mensen in de tuinbouwsector die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht en toelatingsonderzoek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vanaf 5 maart:
Opleiding Zaadanalyse
Bent u op zoek naar een basisopleiding in het zaadvak of een module die zich meer toespitst op een onderwerp uit het zaadvak? Zoals kiemkracht-onderzoek of vigourbepalingen?
De opleiding Zaadanalyse biedt het u vanaf 5 maart. 
De opleiding bestaat uit vijf modules, die ook afzonderlijk te volgen zijn.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
  • medewerker Planning Keuringen voor 32 uur per week in Roelofarendsveen. Het gaat om een tijdelijke functie van 1 januari tot en met 30 juni 2024. 
  • communicatieadviseur voor 28 uur per week in Roelofarendsveen.
  • coördinator Huishoudelijke Dienst voor 20-24 uur per week in Roelofarendsveen.
Naar de vacatures >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram