Wij zoeken een medewerker Planning Keuringen | 18 januari: Basistraining Export zaaizaden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
Nieuwe EU-regelgeving Anoplophora chinensis
Vanaf 1 januari 2024 gelden er nieuwe eisen en bijbehorende inspecties bij de import van waardplanten van Anoplophora chinensis (Oost-Aziatische boktor) uit alle derde landen. Dit zijn landen buiten de Europese Unie. Het gaat om alle planten met een stam of wortelhals met een diameter van 1 cm of meer op hun dikste punt. Op dit moment gelden er alleen nog importeisen speciaal voor waardplanten uit China en voor Acer uit alle landen.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 '
Exportbemonstering aanvragen
Veel derde landen hebben als eis dat er, voor exportcertificering, een toetsing moet hebben plaatsgevonden op het te exporteren plantmateriaal. Deze mogelijke eis staat per productgroep in de specifieke landeneis en per land ook in het 'Register verplichte monstername bij export'. In sommige gevallen geeft een invoervergunning dit aan.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
18 januari:
Basistraining Export zaaizaden 
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) is het verplicht een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken. Dit doet u via e-CertNL. 
Wilt u meer inzicht in dit proces? 
Volg dan onze basistraining Export zaaizaden op 18 januari 2024.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geen inspecties dinsdagmiddag 19 december
Dinsdagmiddag 19 december vindt de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst plaats voor al ons personeel. We zijn bereikbaar tot 13.00 uur. Inspecties zijn deze middag alleen in hoge uitzondering mogelijk. Ook de planning is vanaf 13.00 uur niet bereikbaar.

Houdt u hier rekening mee met het aanvragen van inspecties?
Verplaats de benodigde inspecties naar andere dagen en/of tijdstippen.  

 
 
 
Openingstijden voor en tijdens de feestdagen
Wij hebben aangepaste openingstijden voor en tijdens de feestdagen. Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten. Op tweede kerstdag zijn we gesloten, maar voeren we wel import- of exportinspecties uit.

Wilt u een import- of exportinspectie op 26 december? Meld dit dan uiterlijk vrijdag 22 december voor 12.00 uur per e-mail bij de planning. Voor een inspectie op 26 december geldt een aangepast tarief. Zie Tarievenlijst Keuringen pagina 14. 
 
 
Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zoeken een medewerker Planning Keuringen (unit Import / Export) voor 32 uur per week in Roelofarendsveen. Het is voor de periode van 1 januari tot en met 30 juni 2024. 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram