Insturen van plantmonsters in Bioreba-zakjes | Onze opleidingen en trainingen voor de komende periode
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
Naktuinbouw op IPM Essen
Van 23 tot en met 26 januari 2024 staat Naktuinbouw op de internationale beurs IPM in Essen. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. We hebben weer een stand samen met de Duitse, Poolse en Franse onderzoeksstations voor DUS-onderzoek en het CPVO.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Insturen van plantmonsters in Bioreba-zakjes
Vijf jaar geleden stapte Naktuinbouw Laboratoria over op het gebruik van Bioreba-zakjes voor alle bladtoetsen met PCR en ELISA. Werden de monsters niet in Bioreba-zakjes aangeleverd? Dan deden wij dat alsnog zelf. De extra kosten die daarbij kwamen kijken, namen wij op ons. Hier komt vanaf 1 januari 2024 verandering in. Vanaf dan betaalt u € 2,40 per monster dat u niet aanlevert in een Bioreba-zakje.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Voorgestelde aanvraagtarieven
kwekersrecht en
toelating en DUS-
onderzoek 2024 
De Raad voor plantenrassen stelt haar tarieven op samen met Naktuinbouw. De minister van LNV stelt deze vervolgens vast voor het volgende jaar.
De Raad licht de voorgestelde aanvraagtarieven voor kwekersrecht, toelating en DUS-onderzoek voor 2024 toe.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
28 november:
Opleiding Fytosanitair controlemedewerker
Bedrijven die opgenomen zijn in het NVWA-register Bedrijfscontrolesystemen mogen voor export van snijbloemen en snijgroen naar het Verenigd Koninkrijk de fytosanitaire controles laten uitvoeren door bevoegde fytosanitaire controlemedewerkers. In opdracht van de NVWA verzorgen wij de opleiding Fytosanitaire controlemedewerker. De opleiding start op 28 november.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Januari 2024:
Opfristraining Fytosanitair controlemedewerker
Naktuinbouw verzorgt in opdracht van de NVWA de opfristraining Fytosanitair controlemedewerker. Dit doen wij voor medewerkers van bedrijven die al het vereiste basisopleidingscertificaat 'Fytosanitaire controlemedewerker' hebben behaald als voorwaarde voor deelname aan het NVWA Bedrijfscontrolesysteem Verenigd Koninkrijk. De opfristraining start in januari 2024.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
18 januari:
Basistraining Export zaaizaden
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) is het verplicht een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken. Dit doet u via e-CertNL.

Wilt u meer inzicht in dit proces?
Volg dan onze basiscursus Export zaaizaden op 18 januari.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
23 & 24 januari:
Zadendeterminatie module 5 & 6
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van Vaccaria hispanica, Sinapis arvensis en Asparagus officinalis? In deze training leert u hoe u deze families onderscheidt van andere veel gelijkende soorten. Let op: de modules 5 & 6 zijn een aanvulling op de modules 1 tot en met 4 in onze vierdaagse training Zadendeterminatie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 februari:
Real-time PCR in de groene sector
Voor de detectie van bacteriën, virussen, schimmels en aaltjes is de PCR-amplificatietechniek niet meer weg te denken uit het laboratorium van de tuin- en akkerbouw.

In deze opleiding krijgt u inzicht in de achtergronden en leert u werken met deze geavanceerde techniek. De opleiding start 13 februari 2024.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
7 maart:
Volg het spoor van het zaad
Wilt u meer weten over het traject van zaad tot tomaat? Tijdens de training Spoor van het zaad verkennen we de wereld van de groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram