Keuringsdiensten leggen afspraken over plantgezondheid vast
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Vanaf 1 oktober intensievere inspecties op export potplanten naar VK
De NVWA en de keuringsdiensten gaan vanaf 1 oktober 2023 potplanten die worden geëxporteerd naar het Verenigd Koninkrijk (VK) intensiever controleren op de aanwezigheid van de Bemisia tabaci (tabakswittevlieg). 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geen Meloidogyne enterolobii aangetroffen in survey
In het voorjaar van 2023 heeft Naktuinbouw een extra survey uitgevoerd bij bedrijven met de teelt van risico waardplanten voor Meloidogyne enterolobii. Tijdens deze survey is het organisme niet aangetroffen. Wel zijn er enkele punten van aandacht gevonden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Keuringsdiensten leggen afspraken over plantgezondheid vast
Op 29 september tekenden het ministerie van LNV en de vier plantaardige keuringdiensten BKD, KCB, NAK en Naktuinbouw de Meerjarenovereenkomst uitvoering Plantgezondheidswetgeving.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Overstap Biodatabase naar OrganicXseeds
Op 1 december 2023 vervangt OrganicXseeds de Biodatabase. Op de website van OrganicXseeds Nederland (OXS-NL) staat dan het actuele aanbod aan biologisch plantaardig teeltmateriaal (zaaizaad en vegetatief vermeerderd teeltmateriaal) voor Nederlandse biologische boeren en tuinders.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wat is nieuw in UPOV Prisma?
Gebruikt u UPOV Prisma voor het indienen van uw aanvragen voor toelating en/of kwekersrechtverlening in Nederland?
Kijk hier welke functionaliteiten zijn toegevoegd aan het programma.
 
Lees meer >
 
 
 
Wat betekent onze 'stroomloze dag' voor u?
Op vrijdag 13 oktober hebben we alleen noodstroomvoorziening bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. We zijn  telefonisch bereikbaar, maar kunnen deze dag geen laboratoriumtoetsen uitvoeren. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vanaf 1 oktober nieuwe opzet kwekersrecht-opleiding
Wilt u meer weten over kwekersrechtsystemen? Volg dan ons uitgebreide en Engelstalige online programma over ‘Plant Breeders’ Rights for food security and economic development’ kwekersrecht. Vanaf 1 oktober kunt u maandelijks starten. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
20 november:
online training Working with the digital Seed Atlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een zadenatlas nieuw voor u?
Volg dan de Engelstalige online introductietraining 'Werken met de digitale zadenatlas' op 22 november. 

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
23 & 24 januari:
Zadendeterminatie module 5 & 6
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van Vaccaria hispanica, Sinapis arvensis en Asparagus officinalis? In deze training leert u hoe u deze families onderscheidt van andere veel gelijkende soorten. Let op: de modules 5 & 6 zijn een aanvulling op de modules 1 tot en met 4 in onze vierdaagse training Zadendeterminatie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 februari:
Real-time PCR in de groene sector
Voor de detectie van bacteriën, virussen, schimmels en aaltjes is de PCR-amplificatietechniek niet meer weg te denken uit het laboratorium van de tuin- en akkerbouw. In deze opleiding krijgt u inzicht in de achtergronden en leert u werken met deze geavanceerde techniek. De opleiding start 13 februari 2024.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werken bij Naktuinbouw
Met plezier langer gezond en deskundig werken bij Naktuinbouw. Dat is de doelstelling van ons duurzaam personeelsbeleid. Naktuinbouw creëert hiervoor een omgeving om je veilig, fit en thuis te voelen. Een omgeving waarin je geïnspireerd bent je te ontwikkelen. En waar je betrokken blijft bij de doelstellingen van Naktuinbouw.

Ga voor meer informatie over werken bij Naktuinbouw zoals de sollicitatieprocedure, het ontmoeten van collega’s en natuurlijk de openstaande vacatures naar onze nieuwe Werken bij Naktuinbouw-website.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram