Naktuinbouw 13 oktober telefonisch bereikbaar ondanks stroomloze dag | Programma Kennispodium 12 oktober is bekend
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Vanaf 1 oktober intensievere inspecties op export potplanten naar VK
De NVWA en de keuringsdiensten gaan vanaf 1 oktober 2023 potplanten die worden geëxporteerd naar het Verenigd Koninkrijk (VK) intensiever controleren op de aanwezigheid van de Bemisia tabaci (tabakswittevlieg). In het VK is de tabakswittevlieg een quarantaine-organisme. Er geldt een 0-tolerantie. Desondanks treft het VK dit organisme dit jaar veel vaker aan op zendingen uit Nederland in vergelijking met voorgaande jaren. Alle exporteurs van potplanten naar het VK zijn inmiddels door de NVWA geïnformeerd.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw
13 oktober telefonisch bereikbaar ondanks stroomloze dag
Op vrijdag 13 oktober is er onderhoud aan de stroomvoorziening van Naktuinbouw in Roelofarendsveen. Ondanks dat we een stroomloze dag hebben, zijn we gewoon telefonisch bereikbaar vanwege de noodstroomvoorziening.

Houd er rekening mee dat de Naktuinbouw Laboratoria niet bereikbaar zijn op vrijdag 13 oktober. Er worden op deze dag geen laboratoriumtoetsen uitgevoerd. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Afscheidsbijeen-komst Agnes van Ardenne
Naktuinbouw nam op vrijdag 15 september afscheid van bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne. Tijdens een bijeenkomst blikten aanwezigen uit bestuur, sectorraden, Raad voor plantenrassen, directie, MT en ondernemingsraad terug op de ruim 6,5 jaar dat zij de voorzittershamer hanteerde.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Programma Kennispodium 12 oktober is bekend
Op 12 oktober 2023 organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Dit keer staat kunstmatige intelligentie (AI) centraal. Wat zijn de toepassingen voor de tuinbouwsector?
Het programma is bekend. U kunt zich tot en met 6 oktober inschrijven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vanaf 1 oktober nieuwe opzet kwekersrecht-opleiding
Wilt u meer weten over kwekersrechtsystemen? Volg dan ons uitgebreide en Engelstalige online programma over kwekersrecht. Vanaf 1 oktober 2023 kunt u maandelijks starten met deze opleiding over ‘Plant Breeders’ Rights for food security and economic development’.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding
Bedrijfshygiëne in
groente- en
siergewassen
start 2 oktober
Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij uw bedrijf binnenkomen? In de vierdaagse opleiding Bedrijfshygiëne leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
26 oktober:
Bemonstering van grond
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt het perceel vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? In deze opleiding staat het nemen van grondmonsters centraal. U wordt zich bewust van het belang van een goed representatief monster voor een goed en betrouwbaar toetsresultaat en uw rol daarin als monsternemer.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
2 november:
Kwekersrecht en
andere
intellectuele
eigendomsrechten
Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? 
Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht en waar staan zij voor?
De tweedaagse opleiding 'Kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten' beantwoordt al uw vragen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werken bij Naktuinbouw
Met plezier langer gezond en deskundig werken bij Naktuinbouw. Dat is de doelstelling van ons duurzaam personeelsbeleid. Naktuinbouw creëert hiervoor een omgeving om je veilig, fit en thuis te voelen. Een omgeving waarin je geïnspireerd bent je te ontwikkelen. En waar je betrokken blijft bij de doelstellingen van Naktuinbouw.

Ga voor meer informatie over werken bij Naktuinbouw zoals de sollicitatieprocedure, het ontmoeten van collega’s en natuurlijk de openstaande vacatures naar onze nieuwe Werken bij Naktuinbouw-website.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram