Nieuwe website | Leer meer over bedrijfshygiëne in opleiding die start op 2 oktober
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Afscheidsbijeenkomst voor Agnes van Ardenne
Naktuinbouw nam op vrijdag 15 september afscheid van bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne. Tijdens een bijeenkomst blikten aanwezigen uit bestuur, sectorraden, Raad voor plantenrassen, directie, MT en ondernemingsraad terug op de ruim 6,5 jaar dat zij de voorzittershamer hanteerde.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Inschrijven voor kennispodium op 12 oktober
Op 12 oktober 2023 organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Dit keer staat kunstmatige intelligentie (AI) centraal. Wat zijn de toepassingen voor de tuinbouwsector? Diverse sprekers geven een inkijkje in welke toepassingsmogelijkheden er zijn met AI voor onze sector. Het programma is bekend. Schrijf u nu alvast (gratis) in en verzeker u van een plek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe website vanaf 5 september
Vanaf 5 september hebben we een nieuwe website. De nieuwe website is gebruiksvriendelijker en voldoet aan de laatste toegankelijkheidseisen. We hopen u met de nieuwe website nog duidelijker informatie te geven over het werk dat we doen.
Mocht u toch ergens tegenaan lopen, dan stellen we het erg op prijs als u ons dat laat weten. Gebruik daarvoor de feedback-knop op de homepage.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Gratis lezingen op GrootGroenPlus
Wat als er onverwacht een ziekte of plaag op de kwekerij opdoemt? Wat te doen met duurzaamheidseisen die aan boomkwekerijproducten worden gesteld? Wat als er twijfels zijn over de identiteit van het product?

Interessante cases die Naktuinbouw-specialisten op 6 oktober uitdiepen in twee gratis lezingen tijdens de vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Leer meer over bedrijfshygiëne
Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij uw bedrijf binnenkomen? In de vierdaagse opleiding Bedrijfshygiëne leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem. U leert hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf, hoe u ziekten en plagen herkent en het nut van een kwaliteitszorgsysteem komt aan bod.
De opleiding start op 2 oktober.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werken bij Naktuinbouw
Met plezier langer gezond en deskundig werken bij Naktuinbouw. Dat is de doelstelling van ons duurzaam personeelsbeleid. Naktuinbouw creëert hiervoor een omgeving om je veilig, fit en thuis te voelen. Een omgeving waarin je geïnspireerd bent je te ontwikkelen. En waar je betrokken blijft bij de doelstellingen van Naktuinbouw.

Ga voor meer informatie over werken bij Naktuinbouw zoals de sollicitatieprocedure, het ontmoeten van collega’s en natuurlijk de openstaande vacatures naar onze nieuwe Werken bij Naktuinbouw-website.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram