Nieuwe website vanaf 5 september
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
Beperkte beschikbaarheid op dinsdag 26 september
Op 26 september is er een personeelsbijeenkomst vanaf 15.30 uur. We willen zo veel mogelijk medewerkers laten aansluiten. Ze worden tijdens deze bijeenkomsten bijgepraat over actualiteiten en ontwikkelingen. Ook de planning en administratie zijn daardoor minimaal beschikbaar deze dag. Vraagt u daarom geen inspecties aan voor deze dag na 14.00 uur.
 
Tip e-CertNL: Afgifte documenten niet meer toegestaan bij eisen met status 'oranje'
Onlangs vond een noodzakelijke wijziging in de werking van e-CertNL plaats. Het is vanaf heden niet meer mogelijk om een certificaat te activeren als er nog eisen 'op oranje' staan. Dit is omdat er door de inspectieaanvraag mogelijk extra bijschrijvingen actief worden die anders niet op het fytosanitair certificaat worden afgedrukt. Dit kan leiden tot een vaststaande zending. Om die reden van onjuiste certificaten is besloten om per direct het aanvragen van een certificaat (Afgifte documenten) niet meer toe te staan bij eisen met status 'oranje'. Dit geldt ook als 'beheer eigen zekerheden' niet is ingevuld.
 
Vanaf 5 september nieuwe website!
Vanaf 5 september hebben we een nieuwe website. Deze is gebruiksvriendelijker en voldoet aan de laatste toegankelijkheidseisen. 
Mocht u toch ergens tegenaan lopen, dan stellen we het erg op prijs als u ons dat laat weten. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram