Agnes van Ardenne treedt op 1 september af als voorzitter van het bestuur van Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Aziatische
essenprachtkever:
klein beestje met
grote gevolgen
“Het is niet de vraag of ie komt, maar wanneer ie komt.” Volgens Associate Professor Rimvydis Vasaitas is het vrijwel onmogelijk om de opkomst van de Aziatische essenprachtkever (Agrilus planipennis) te stoppen. De Litouwse onderzoeker van de Swedish University of Agricultural Sciences deed jarenlang onderzoek naar de verspreiding van de Aziatische essenprachtkever.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Agnes van
Ardenne treedt
op 1 september
af als voorzitter
van het bestuur
van Naktuinbouw
Agnes van Ardenne, voorzitter van het bestuur van Naktuinbouw, heeft haar vertrek aangekondigd. Zij legt haar functie per 1 september 2023 neer.
Agnes heeft vanaf januari 2017 met veel bezieling en grote betrokkenheid inhoud gegeven aan haar rol als bestuursvoorzitter.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij staan op
GrootGroenPlus,
komt u ook?
Op 4, 5 en 6 oktober 2023 vindt GrootGroenPlus plaats. Wij ontmoeten u graag in onze stand!
Het thema in onze stand is Identiteit & Traceerbaarheid. Maar ook voor al uw vragen over Ziekten & Plagen als buxusmot, bacterievuur of Xylella kunt u bij onze collega's terecht.

U kunt zich al gratis aanmelden.
 
Lees meer >
 
Facebook LinkedIn
 
 
Uitgebreid online
programma over
kwekersrecht
We bundelden 25 jaar trainingservaring op het gebied van kwekersrechtsystemen in een uitgebreid online programma. Dit Engelstalige programma bestaat uit acht e-learning modules die zijn ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in de belangrijkste aspecten van het UPOV Plant Variety Protection-systeem.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
3 oktober:
Kwaliteit van
boomkwekerij-
producten:
assortiment
ingangscontrole
Deze training geeft u inzicht waar u op moet letten bij inkoop en de levering van door u aangeschafte partijen bomen en planten. Voldoet het geleverde plantmateriaal aan de (soms wettelijke) eisen? Is het juiste ras geleverd? Kloppen de leveranciersdocumenten? In de praktijkopdrachten kijken we naar wat goede en minder goede bomen zijn. De training vindt plaats op 3 oktober.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
2 & 9 november:
Kwekersrecht en
andere
intellectuele
eigendomsrechten
Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? 
Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht en waar staan zij voor? Hoe wordt kwekersrecht gehandhaafd?

De tweedaagse opleiding 'Kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten' beantwoordt al uw vragen. De opleiding vindt plaats op 2 & 9 november.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram