Nieuw Keuringsreglement Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Vanaf 11 juli
intensivering
inspecties
Mandevilla
bestemd voor
Verenigd
Koninkrijk
Het Verenigd Koninkrijk trof het afgelopen half jaar veel vaker de tabakswittevlieg (Bemisia tabaci) aan op Mandevilla (Dipladenia) uit Nederland. De NVWA heeft daarom, in samenspraak met de keuringsdiensten, besloten de inspecties op Mandevilla-soorten te intensiveren vanaf 11 juli 2023. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Dit najaar lagere
tarieven voor
genetische
identificatie
frambozen- en
aardbeienrassen
De afgelopen jaren ontwikkelde Naktuinbouw genetische identificatietools voor het identificeren van frambozen- en aardbeienrassen. Het aanleveren van monsters voor deze toetsen vindt vooral in het najaar plaats. Daardoor kan Naktuinbouw in september en oktober een gunstig tarief bieden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw
Keuringsreglement
Naktuinbouw
Teelt- en plantmateriaal dat verhandeld wordt moet aan eisen en regelgeving voldoen. Er zijn eisen van de Europese Unie en Nederlandse eisen. De Nederlandse eisen liggen vast in de Zaaizaad- en plantgoedwet. Naktuinbouw vertaalt deze door in het Naktuinbouw Keuringsreglement. Er is nu een vierde druk van het Keuringsreglement.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Buitenstebinnen
20 is uit
In het nieuwste nummer van Buitenstebinnen: de kansen en mogelijkheden van resistentie en resistentieveredeling.
Waar hebben we het eigenlijk over als we spreken over resistentie en resistentieveredeling? Hoe dragen resistenties bij aan een duurzame gewasbescherming? Welke initiatieven en ontwikkelingen zijn er in resistentieveredeling in de verschillende sectoren? En wat is het effect op het werk van Naktuinbouw?
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Agnes van
Ardenne treedt
op 1 september
af als voorzitter
van het bestuur
van Naktuinbouw
Agnes van Ardenne, voorzitter van het bestuur van Naktuinbouw, heeft haar vertrek aangekondigd. Zij legt haar functie per 1 september 2023 neer. Agnes heeft vanaf januari 2017 met veel bezieling en grote betrokkenheid inhoud gegeven aan haar rol als bestuursvoorzitter. De reden om op het vertrek te anticiperen is een persoonlijke beslissing.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding
Bedrijfshygiëne in
oktober
Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij uw bedrijf binnenkomen?
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem. U leert hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. We gaan uitgebreid in op het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen. Ook krijgt u inzicht in het nut van een kwaliteitszorgsysteem zoals GSPP en Naktuinbouw Elite.
De opleiding start op 2 oktober.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Op onze website staan diverse video's van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram