Subsidie op online aanmelden Europees kwekersrecht en IP-scan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Landbouw
 
 
EU seminar gebruikswaarde-
onderzoek
Op 23 en 24 mei vond het zestiende EU VCU-seminar plaats in het Franse Angers. Gastheer was het onderzoeksinstituut GEVES.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Technical Working Party Agriculture (TWA)
Van 22 tot en met 26 mei kwam de TWA van de UPOV (the International Union for the Protection of New Varieties of Plants) bij elkaar.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
INVITE: delen gegevens en fenotypering
Van 12 tot en met 14 juni kwamen diverse organisaties bij elkaar in Barcelona voor het Europese project INVITE. Meer dan 90 aanwezigen van diverse instellingen en organisaties deelden presentaties van de onderzoeken en hun bevindingen en gingen met elkaar in discussie. Naktuinbouw nam ook deel.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Save the date: aanvragersoverleg op 5 september
De Raad van Plantenrassen organiseert op 5 september het volgende aanvragersoverleg. Het is van 10.00 - 12.30 uur bij Naktuinbouw. In dit overleg willen wij samen met u ontwikkelingen delen. U kunt ook ideeën aandragen rondom het aanvragen en verlenen van registratie en kwekersrecht voor plantenrassen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Subsidie op online aanmelden Europees kwekersrecht en IP-scan
Het MKB-Fonds 'Ideas Powered for business' is een subsidieregeling om kleine en middelgrote ondernemingen in de EU te helpen met hun rechten op intellectuele-eigendom (IE). Het MKB-Fonds is een initiatief van de Europese Commissie dat wordt uitgevoerd door het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO) en loopt van 23 januari 2023 tot 8 december 2023.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kun je
teeltmateriaal
direct op locatie
toetsen op
ziekteverwekkers?
Snelle detectie van verspreiding van ziekte of plaag voorkomt mogelijk problemen met de export van teeltmateriaal. Wat als je op locatie direct het teeltmateriaal kunt toetsen op ziekteverwekkers?

In het Topsectorproject ‘On-site en Barcoding’ verkenden brancheorganisaties, het bedrijfsleven, Wageningen University & Research en Naktuinbouw de mogelijkheden. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Buitenstebinnnen 20: Op weg naar een duurzamere teelt
In dit nummer van Buitenstebinnen: de kansen en mogelijkheden van resistentie en resistentieveredeling. Waar hebben we het eigenlijk over als we spreken over resistentie en resistentieveredeling? Hoe kunnen resistenties bijdragen aan een duurzame gewasbescherming? Welke initiatieven en ontwikkelingen zijn er in resistentieveredeling in de verschillende sectoren? En wat is het effect op het werk van Naktuinbouw?
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Op onze website staan diverse video's van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram