Tijdelijk gunstigere tarieven voor genetische identificatie frambozen- en aardbeienmonsters
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Subsidie op online aanmelden Europees kwekersrecht en IP-scan
Het MKB-Fonds 'Ideas Powered for business' is een subsidieregeling om kleine en middelgrote ondernemingen in de EU te helpen met hun rechten op intellectuele-eigendom (IE). Het MKB-Fonds is een initiatief van de Europese Commissie en loopt van 23 januari tot 8 december 2023.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Annual meeting INVITE: delen gegevens en fenotypering
Van 12 tot en met 14 juni kwamen diverse organisaties bij elkaar in Barcelona voor het Europese project INVITE. Meer dan 90 aanwezigen van diverse instellingen en organisaties deelden presentaties van de onderzoeken en hun bevindingen en gingen met elkaar in discussie. Naktuinbouw nam ook deel.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Testen op locatie
Snelle detectie van verspreiding van ziekte of plaag voorkomt mogelijk problemen met de export van teeltmateriaal. Wat als je op locatie direct het teeltmateriaal kunt toetsen op ziekteverwekkers?

In het Topsectorproject ‘On-site en Barcoding’ verkenden brancheorganisaties, het bedrijfsleven, Wageningen University & Research en Naktuinbouw de mogelijkheden. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tijdelijk gunstigere tarieven voor genetische identificatie van frambozen- en aardbeienmonsters
Wilt u uw frambozen- en/of aardbeienmonsters genetisch laten identificeren? Of genetisch laten vastleggen om later mee te kunnen vergelijken? In september en oktober bieden we hiervoor gunstigere tarieven aan.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Verlenging nationaal kwekersrecht asperge, fruit- en siergewassen
De termijn van nationaal kwekersrecht voor aspergesoorten en bepaalde houtige fruit- en siergewassen is verlengd met 5 jaar tot 30 jaar.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Resistente rassen zijn belangrijke weg naar duurzame teelt
Een teelt van gewassen die minder afhankelijk is van chemische gewasbescherming is duurzamer. Resistente rassen kunnen hierin een belangrijke rol spelen. In de komende Buitenstebinnen staat dat thema centraal.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 september: Opleiding Bemonstering van planten
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? In de opleiding op 13 september staat het nemen van monsters van partijen planten centraal. U wordt zich bewust van het belang van een goed representatief monster voor een goed en betrouwbaar toetsresultaat en uw rol daarin als monsternemer. U leert hoe u een representatief monster neemt volgens het monsternameproces en de richtlijnen van de ASLN.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Meer leren over zadendeterminatie in september?
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een zadenatlas nieuw voor u?
Volg dan de Engelstalige online introductietraining 'Werken met de digitale zadenatlas' op 20 september.

Of heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren? Volg dan de training Zadendeterminatie. Op 28 september start de opleiding die bestaat uit vier modules. Elke module duurt één dag. Er zijn nog maar twee plekken beschikbaar.

 
 
 
Trainingen Export zaaizaden in september
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden? Volg dan een van deze trainingen:

Basistraining Export zaaizaden - 21 september 2023

Verdiepingstraining Export Zaaizaden -  27 september 2023 
 
 
 
 
Opleiding Bedrijfshygiëne in oktober
Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij uw bedrijf binnenkomen? 
In de vierdaagse opleiding Bedrijfshygiëne leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf.
De opleiding start op 2 oktober.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview Englisch articles
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Op onze website staan diverse video's van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram