Werkwijze Replacement
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
 
Bereid u voor bij export planten naar derde landen 
Wilt u of uw klant planten exporteren naar landen buiten Europa? Let dan vooraf goed op de geldende eisen die het betreffende land stelt. Landen stellen specifieke eisen, waarmee u al voor of tijdens de teelt rekening moet houden.  
 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werkwijze Replacement 
(vervangend certificaat)
Fytosanitaire certificaten kunnen foutieve of verkeerde informatie bevatten. Ook kan het dat een fytosanitair certificaat kwijt raakt. U kunt dan, als het fytosanitair certificaat al buiten Nederland is, een vervangend certificaat (Replacement) aanvragen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Aanvraagtijden exportinspecties
Bij het aanvragen van een exportinspectie is een aantal zaken van belang.
Bijvoorbeeld de bedrijfstijden van Naktuinbouw, de inspectietijden, de inspectievoorwaarden en het servicelevel van Naktuinbouw.

De exportinspecties vinden plaats in tijdsblokken. U kiest zelf een tijdsblok.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Beperkte bereikbaarheid 13 juni
Op dinsdagmiddag 13 juni zijn wij vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar vanwege een personeelsbijeenkomst.
Wilt u een inspectie aanvragen?
Wij voeren op 13 juni beperkt inspecties uit tot 17.00 uur. Dien uw aanvraag uiterlijk een werkdag van tevoren in en wel vóór 15.30 uur. De planning is de gehele dag bereikbaar. 
 
 
Meer weten over de export van zaaizaden?
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden?
Volg dan onze Basistraining Export Zaaizaden op 21 september. Of volg de Verdiepingstraining Export Zaaizaden op 27 september, waar uitgebreid op specifieke gevallen wordt ingegaan.
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram