Zorg voor herkenbare spoedzendingen naar Naktuinbouw Laboratoria
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Extra bedrijfsbezoek vanwege Meloidogyne enterolobii
Teelt u één of meerdere van de volgende gewassen: Amaranthus, Caladium, Callistemon, Chlorophytum, Colocasia, Ficus (overige), Fraxinus (potplant), Gardenia, Hibiscus (potplant), Ligustrum (potplant), Philodendron, Portulacaria, Sageretia, Syngonium, Xanthosoma en Zelkova (potplant)? Dan kunt u een bezoek van de keurmeester verwachten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Inschrijven voor Laboratoria News Alert
Wij informeren u via onze maandelijkse sectornieuwsbrieven. Soms wil Naktuinbouw Laboratoria u sneller informeren. Bijvoorbeeld bij calamiteiten zoals oplopende wachttijden, leveringsproblemen, maar ook bij verminderde bereikbaarheid van het laboratorium.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze extra laboratoriumberichten? Meld u dan aan voor de Naktuinbouw Laboratoria News Alert.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Zorg voor herkenbare spoedzendingen voor Laboratoria
Wilt u een spoedzending opsturen naar Naktuinbouw Laboratoria? Geef dan duidelijk aan de buitenkant van de doos of verpakking aan dat er monsters in zitten die met voorrang getoetst moeten worden. Zo vallen de verpakkingen eerder op en nemen we ze vanaf binnenkomst al met voorrang in behandeling.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal
In deze opleiding maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop kunt u een betrouwbare uitspraak doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie.

De opleiding start op 5 juni. Er is nog plek voor u in de opleiding.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wilt u meer weten over zadendeterminatie?
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van verschillende plantensoorten? En hoe gebruik je een digitale zadenatlas? Voor antwoord op deze vragen bieden we trainingen aan samen met de docenten van het Biologisch Archeologisch Innovatiecentrum:
 
Lees meer >
 
 
 
13 september:
Bemonstering van planten
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? 
In de opleiding op 13 september staat het nemen van monsters van partijen planten centraal. U wordt zich bewust van het belang van een goed representatief monster voor een goed en betrouwbaar toetsresultaat en uw rol daarin als monsternemer. U leert hoe u een representatief monster neemt volgens het monsternameproces en de richtlijnen van de ASLN.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
Read more >
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram