Laatste TWV-vergadering als voorzitter voor Marian van Leeuwen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
Zorg voor compleet ingevulde TQ
Wilt u een aanvraag doen voor toelating en/of kwekersrechtverlening in Nederland? Zorg dat u de technische vragenlijst (TQ) compleet en correct invult. Anders kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe ZE-PCR-toetsen voor spinazie
Vanaf 1 april kunnen we de aan- of afwezigheid toetsen van Sowbane mosaic virus (SoMV) en Spinach latent virus (SpLV) op zaad van spinazie met nieuwe real-time RT-PCR’s. Voor beide toetsen is gekozen voor de snelle, betrouwbare en gevoelige Zaad-Extract PCR-methode.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Afscheid Marian van Leeuwen als voorzitter TWV
Van 1 - 5 mei vond de Technical Working Party for Vegetables (TWV) plaats in Antalya, Turkije. Dit was voor Naktuinbouw-medewerker Marian van Leeuwen haar laatste keer als voorzitter. Vanaf 2024 wordt Mr. Yoshiyuki OONO uit Japan de nieuwe voorzitter van de TWV.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
 
 
Controle
bedrijfsautorisatie
plantenpaspoort
Tijdens de jaarlijkse administratieve controles bekijken we of u nog steeds voldoet aan de voorwaarden voor de bedrijfsautorisatie plantenpaspoort. Een van de vragen die de keurmeester aan u stelt, gaat over uw kennis van ziekten en plagen die voor uw gewas relevant zijn (Q, PZ en RNQP). U controleert immers ook zelf of het gewas vrij is van deze ziekten en plagen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantenpaspoort afgeven? Check eerst uw plant!
Om bedrijven te helpen, maakte de NVWA samen met Naktuinbouw voor de belangrijkste Q’s en RNQP’s eenvoudige datasheets. Ze bevatten informatie over het herkennen van deze ziekten en plagen.

De datasheets staan nu op de website van de NVWA. Door intoetsen van een trefwoord (bijvoorbeeld gewas) kunt u de juiste documenten vinden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Experts aan het woord tijdens kennispodium
18 april organiseerden we een kennispodium. Ruim 60 geïnteresseerde relaties waren aanwezig om de presentaties van experts te volgen. Samen gingen ze in discussie over het thema 'Virussen en bacteriën maken onze planten beter?!'. Lees nu het verslag van dit kennispodium.
In het komende nummer van Buitenstebinnen dat begin juli uitkomt leest u ook meer over dit onderwerp.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wilt u meer weten over zadendeterminatie?
Wij bieden de komende tijd diverse opleidingen en trainingen aan op het gebied van zadendeterminatie:
 
Alle opleidingen >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding
Veldinspectie
start 5 juni
In deze opleiding maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop kunt u een betrouwbare uitspraak doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie.
Deze opleiding start op 5 juni. Er zijn nog plekken vrij.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 september:
Bemonstering van planten
Wilt u zeker weten dat het monster dat u neemt echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering?

Leer alles over het bemonsteren van planten in de opleiding op 13 september.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks met ons samen?
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram