Ken de gevaren van Q-organismen: de Oost-Aziatische boktor | Plantenpaspoort afgeven? Check eerst uw plant!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
Inspecties tijdens de feestdagen
Houd alvast rekening met de komende feestdagen: 
  • 18 mei - Hemelvaartsdag 
  • 28 & 29 mei: Pinksteren 
Op eerste pinksterdag (28 mei) voeren wij geen inspecties uit. 
Op Hemelvaartsdag (18 mei) en op tweede pinksterdag (29 mei) voeren wij wel inspecties uit van 08.30 tot 16.30 uur. Dien uw aanvraag uiterlijk een werkdag eerder in vóór 12.00 uur en bevestig dit ook per e-mail aan de planning.

13 juni - Activiteitenmiddag voor alle medewerkers

Op 13 juni is er een activiteitenmiddag voor alle medewerkers vanaf 13.00 uur. Wij voeren daardoor op die dag beperkt inspecties uit tot 17.00 uur. Dien uw aanvraag uiterlijk een werkdag van tevoren in en wel vóór 15.30 uur. De planning is de gehele dag bereikbaar. 

 
 
Ken de gevaren van Q-organismen: de Oost-Aziatische boktor 
De kans dat een schadelijk organisme meelift op een zending uit het buitenland is klein. Maar als het gebeurt, kan het aanzienlijke schade aanrichten en zelfs een hele boomkwekerijregio ontwrichten. Een voorbeeld is de uitbraak van de Oost-Aziatische boktor (Anoplophora chinensis) in 2010 in Boskoop.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantenpaspoort afgeven? Check eerst uw plant! 
Om bedrijven te helpen heeft de NVWA samen met Naktuinbouw voor de belangrijkste Q’s en RNQP’s eenvoudige datasheets gemaakt. De datasheets bevatten informatie over het herkennen van deze ziekten en plagen.

De datasheets zijn nu geplaatst op de website van de NVWA. Door intoetsen van een trefwoord (bijvoorbeeld gewas) kunt u de juiste documenten vinden. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Trainingen e-CertNL: basistraining en verdiepingstraining Export zaaizaden
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden? Volg dan onze basiscursus Export zaaizaden. Of volg de verdiepingscursus, waar uitgebreid op specifieke gevallen wordt ingegaan.
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram