Onze opleidingen en trainingen voor de komende periode
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Controle
bedrijfsautorisatie
plantenpaspoort
Tijdens de jaarlijkse administratieve controles bekijken we of u nog steeds voldoet aan de voorwaarden voor de bedrijfsautorisatie plantenpaspoort. Een van de vragen die de keurmeester aan u stelt, gaat over uw kennis van ziekten en plagen die voor uw gewas relevant zijn (Q, PZ en RNQP). U controleert immers ook zelf of het gewas vrij is van deze ziekten en plagen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantenpaspoort afgeven? Check eerst uw plant!
Om bedrijven te helpen, maakte de NVWA samen met Naktuinbouw voor de belangrijkste Q’s en RNQP’s eenvoudige datasheets. Ze bevatten informatie over het herkennen van deze ziekten en plagen.

De datasheets staan nu op de website van de NVWA. Door intoetsen van een trefwoord (bijvoorbeeld gewas) kunt u de juiste documenten vinden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding
Veldinspectie
plantaardig
uitgangsmateriaal
In deze opleiding maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop kunt u een betrouwbare uitspraak doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie.
Deze opleiding start op 5 juni. Er zijn nog plekken vrij.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training
Zadendeterminatie
(module 5 & 6)
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van Vaccaria hispanica, Sinapis arvensis en Asparagus officinalis? Aan de hand van het nieuwe cursusboek behandelen we vijf nieuwe families.

Deze tweedaagse training start op 27 juni. Deze training is een aanvulling op vierdaagse training Zadendeterminatie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Engelstalige
training
Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren?
Volg dan de training Zadendeterminatie. Op 3 juli start de Engelstalige training.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Introductietraining
Werken met de
digitale
zadenatlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een zadenatlas nieuw voor u? Volg dan de online introductietraining 'Werken met de digitale zadenatlas' op 30 augustus.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks met ons samen?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram