Inlevereisen boerenkool | De volgende opleidingen en trainingen komen eraan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Wat doet Naktuinbouw?
Naktuinbouw is dé organisatie voor het onderzoeken van rassen, het keuren van teeltmateriaal en het toetsen op ziekten en plagen. Vanuit deze unieke samenstelling kunnen Nederlandse tuinbouwondernemers hun plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. In onze nieuwe bedrijfsfilm leggen we uit hoe we dat doen.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Inlevereisen boerenkool
Het gewas 'kale' valt onder Brassica oleracea convar. acephala en is (weer) registratieplichtig in Nederland. Het gaat hier volgens de EU Common Catalogue alleen om ‘boerenkool’ en niet om de andere kales. Houdt u bij het indienen van aanvragen voor toelating en/of kwekersrechtverlening in Nederland rekening met de inlevereisen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
Read more on our website >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
5 juni: Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal
In deze opleiding maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop bent u in staat om een betrouwbare uitspraak te doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie.
Er is nog plek voor u in de opleiding op 5 juni.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
27 juni: Zadendeterminatie module 5 & 6
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van Vaccaria hispanica, Sinapis arvensis en Asparagus officinalis? Aan de hand van het nieuwe cursusboek behandelen we in deze tweedaagse training vijf nieuwe families. De modules 5 & 6 zijn een aanvulling op de modules 1 tot en met 4 in onze vierdaagse training Zadendeterminatie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Engelstalige training Zadendeterminatie start 3 juli
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren? Volg dan de training Zadendeterminatie. U leert in deze training over de bouw van vruchtwijze, vrucht en zaad en oefent in het determineren met zaadmengsels. Op 3 juli start de Engelstalige training.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
30 augustus: Werken met de digitale zadenatlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een zadenatlas nieuw voor u? Volg dan de online training 'Werken met de digitale zadenatlas' op 30 augustus. Na afloop van de training kent u een aantal verschillende hulpmiddelen die u zelfstandig kunt gebruiken voor het determineren van zaden en vruchten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram