Staan de juiste gewasgegevens in het register?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Heeft u al perceelsaangifte gedaan?
Kweekt u potplanten, perkplanten, kuipplanten, waterplanten, planten met luchtwortels (zoals Tillandsia), graszoden of zodevormende producten en brengt u deze in de handel? Ga naar mijnNaktuinbouw en doe perceelsaangifte. Met de ingevulde gegevens maken we een gestructureerde planning voor de keurmeester en zorgen we dat deze planning ook binnen uw bedrijfsvoering past. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Staan de juiste gewasgegevens in het register?
Bij de uitbraak van een fytosanitair risico is het belangrijk dat de oorzaak snel wordt gevonden. De gewasgegevens in het register van de NVWA helpen daarbij. U bent zelf verantwoordelijk voor de goede informatie. U kunt de gewasregistratie inzien of (aan)vullen via mijnNaktuinbouw. Op onze website vindt u de 'Gebruikershandleiding Gewasregistratie'. Daarin staat hoe u op een juiste manier de gewasregistratie invult of controleert.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2022
Nieuwsgierig naar wat wij in 2022 deden en waaraan we werkten? De highlights van afgelopen jaar staan voor u klaar in ons online jaarverslag.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar het kennispodium op 18 april?
Het onderwerp is: Virussen en bacteriën maken onze planten beter?! Het programma is bekend. U kunt zich tot en met 13 april aanmelden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk je straks samen met ons?
Wij zoeken een :
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram