Wijziging inlevereisen voor stekmateriaal (vezel)hennep
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Landbouw
 
 
Facturering onderzoekskosten bij intrekking van nationale aanvragen gewijzigd
Vanaf 1 januari 2023 volgt de Raad voor plantenrassen de systematiek van het CPVO voor het factureren van onderzoekskosten bij intrekkingen van nationale aanvragen. Met deze uniforme werkwijze is het voor u duidelijk welke kosten u kunt verwachten bij het intrekken van een nationale aanvraag.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijziging inlevereisen voor stekmateriaal (vezel) hennep
De inlevereisen voor het DUS-onderzoek voor stekmateriaal van (vezel)hennep zijn gewijzigd. Voor aanvragen die worden ingediend voor het onderzoek in 2024 gelden deze inlevereisen:
  • Stekmateriaal voor vezelhennep: 2 t/m 5 april 2024.
  • Stekmateriaal voor hennep (anders dan vezel): 2 t/m 5 september 2024. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Management GEVES bezoekt Naktuinbouw
Op 16 en 17 maart bezocht het management van GEVES Naktuinbouw. GEVES is ons collega-onderzoeksstation voor kwekersrecht in Frankrijk. Ze bezochten de kassen voor het rassenonderzoek en de laboratoria. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Deelname aan TPS Workshop in Magdeburg
Op 15 maart organiseerde het CPVO een True Potato Seed (TPS) Workshop bij het proefstation van de Bundessortenambt in Magdeburg. Naktuinbouw was daarbij aanwezig.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar het kennispodium op 18 april?
Op dinsdagmiddag 18 april organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Het onderwerp is:  Virussen en bacteriën maken onze planten beter?! Het programma is bekend en u kunt zich aanmelden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe website Raad voor plantenrassen
De Raad voor plantenrassen is opdrachtgever voor het DUS-onderzoek dat Naktuinbouw uitvoert om Nederlands kwekersrecht te krijgen of voor opname op de rassenverkeerslijst. De Raad voor plantenrassen heeft vanaf vandaag een nieuwe website. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2022
Nieuwsgierig naar wat wij in 2022 deden en waaraan we werkten? De highlights van afgelopen jaar staan voor u klaar in ons online jaarverslag. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Overview English articles
 
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram