Engelstalige training Seed Identification start 3 juli
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2022
Nieuwsgierig naar wat wij in 2022 deden en waaraan we werkten? De highlights van afgelopen jaar staan voor u klaar in ons online jaarverslag.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar het kennispodium op 18 april?
Het onderwerp is: Virussen en bacteriën maken onze planten beter?! Het programma is bekend. U kunt zich tot en met 13 april aanmelden. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Management GEVES bezoekt Naktuinbouw
In maart bezocht het managment van GEVES Naktuinbouw. GEVES is ons collega-onderzoeksstation voor kwekersrecht in Frankrijk.
Ze kregen onder andere een rondleiding bij zowel de kassen voor het rassenonderzoek als de laboratoria.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe website Raad voor plantenrassen
De Raad voor plantenrassen voor plantenrassen heeft een nieuwe website. De Raad voor plantenrassen is opdrachtgever voor het DUS-onderzoek dat Naktuinbouw uitvoert om Nederlands kwekersrecht te krijgen of voor opname op de rassenverkeerslijst.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
 
 
Opleiding Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal
In deze opleiding maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop bent u in staat om een betrouwbare uitspraak te doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie.
Er is nog plek voor u in de opleiding die start op 5 juni.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Zadendeterminatie (module 5 & 6)
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van Vaccaria hispanica, Sinapis arvensis en Asparagus officinalis? Aan de hand van het nieuwe cursusboek behandelen we in deze tweedaagse training die start op 27 juni vijf nieuwe families. De modules 5 & 6 zijn een aanvulling op de modules 1 tot en met 4 in onze vierdaagse training Zadendeterminatie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Engelstalige training Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren? Volg dan de training Zadendeterminatie. Op 3 juli start de Engelstalige training.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Introductietraining Werken met de digitale zaadatlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een zadenatlas nieuw voor u? Volg dan de online introductietraining 'Werken met de digitale zadenatlas' op 30 augustus.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een :
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram