Aanvragen van exportinspecties | Inspecties tijdens de feestdagen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
Opnieuw stevige maatregelen na nieuwe vondst Meloidogyne enterolobii
De NVWA legde afgelopen maand opnieuw stevige maatregelen op na de vondst van Meloidogyne enterolobii. Een glastuinbouwbedrijf moet meerdere partijen Ficus microcarpa vernietigen na de vondst van de nematode.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Aanvragen van exportinspecties
Een efficiënte inzet van onze keurmeesters is noodzakelijk om het stijgend aantal exportinspecties uit te kunnen voeren, om alle inspectie-aanvragen op de gewenste tijden uit te voeren en om zo min mogelijk oponthoud te veroorzaken voor de exporteurs.
Dat kunnen we echter alleen samendoen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijzigen
exportinspecties
U vraagt uw exportinspecties aan in e-CertNL. Het wijzigen, verplaatsen of annuleren van de inspectie-aanvraag doet u echter bij de planning. Vul daarvoor het digitale formulier in op onze website.

Wijzigingen van importinspecties kunt u voorlopig wel per e-mail naar de planning sturen. 

TIP: plaats de link op uw bureaublad. 
 
 
 
Koppelen van keurlocaties
Verzoeken tot koppelen van keurlocaties die voor 15.00 uur binnenkomen, verwerken we nog op dezelfde dag.

Als de gewenste inspectielocatie niet voorkomt in e-CertNL, kunt u dit melden bij de planning via het digitale formulier. Zij voegen de locatie dan toe. U kunt de locatie dan vanaf de volgende dag 08.00 uur gebruiken.
Doet u een aanvraag op vrijdag? Dan is de locatie pas vanaf maandag na 08.00 uur te gebruiken. 
 
 
 
Inspecties tijdens de feestdagen
Houd alvast rekening met de komende feestdagen.
 
Op Tweede Paasdag (10 april), Koningsdag (27 april), Hemelvaartsdag (18 mei) en op Tweede Pinksterdag (29 mei) voeren wij inspecties uit van 08.30 tot 16.30 uur. Dien uw aanvraag uiterlijk een werkdag eerder in voor 12.00 uur en bevestig dit ook per e-mail aan de planning. 

Op Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag (9 april en 28 mei) voeren wij geen inspecties uit.
 
 
 
Tip e-CertNL
Heeft u problemen met het openen van pdf-bestanden in e-CertNL op het tabblad 'Documenten'? Dan staat er een pop-up blokkering aan.

Deze kunt u uitzetten door rechtsboven van de pagina bij de instellingen te kiezen voor 'Pop-ups voor deze website altijd toestaan'. U kunt dan voortaan altijd de pdf-bestanden openen.
 
 
 
Keurmeester Fytosanitaire zendingsinspecties
Wij zoeken een keurmeester voor het team Fytosanitaire zendingsinspecties voor 32 tot 36 uur per week in de regio Oost-Brabant / Noord-Limburg. Je kunt tot en met 31 maart op deze vacature reageren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar het kennispodium op 18 april?
Het onderwerp is: Virussen en bacteriën maken onze planten beter?! Het programma is bekend. U kunt zich tot en met 13 april aanmelden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2022
Nieuwsgierig naar wat wij in 2022 deden en waaraan we werkten? De highlights van afgelopen jaar staan voor u klaar in ons online jaarverslag.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Trainingen e-CertNL: basistraining en verdiepingstraining Export zaaizaden
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram