Komt u ook naar ons kennispodium op 18 april?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Jaarverslag: Onze highlights van 2022
Ons jaarverslag staat voor u klaar! Lees hoe wij toewerken naar een proces- en klantgerichte organisatie. Wij laten zien hoe wij in 2022 zorgden voor een verantwoorde en veilige werkplek. Ook stond 2022 in het teken van kennisdelen, ziekten & plagen en internationale projecten. En natuurlijk ontbreken de informatie over kwaliteit, de financiële pagina's en de facts & figures niet.

 
Jaarverslag>
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Heeft u uw perceelsaangifte al gedaan?
U kunt uw perceelsaangifte invullen in mijnNaktuinbouw.
Let goed op welke percelen u dit teeltseizoen in gaat zetten. Nieuwe percelen kunt u uiteraard altijd weer opvoeren en doorzetten. Met uw aangifte kunnen onze keurmeesters een efficiënte planning voor het keurseizoen opstellen. Voor boomkwekerijgewassen en vaste planten is de deadline van deze opgave 1 april!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opnieuw stevige maatregelen na nieuwe vondst Meloidogyne enterolobii
De NVWA legde afgelopen maand opnieuw stevige maatregelen op na de vondst van Meloidogyne enterolobii. Een glastuinbouwbedrijf moet meerdere partijen Ficus microcarpa vernietigen na de vondst van de nematode.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe website Raad voor plantenrassen
De Raad voor plantenrassen heeft vanaf 13 maart een nieuwe website.

De Raad voor plantenrassen is opdrachtgever voor het DUS-onderzoek dat Naktuinbouw uitvoert om Nederlands kwekersrecht te krijgen of voor opname op de rassenverkeerslijst. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waardevolle bijeenkomst met relaties Naktuinbouw Opleidingen
Op dinsdagmiddag 21 februari organiseerden wij voor het eerst een kennismakingsbijeenkomst voor de relaties van Naktuinbouw Opleidingen. Dit bleek een geslaagde pilot.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u naar ons kennispodium op 18 april?
Op dinsdagmiddag 18 april organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Het onderwerp is:  Virussen en bacteriën maken onze planten beter?! Het programma is bekend en u kunt zich aanmelden.
 
Programma  Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training over herkennen van bacterievuur
In de training Bacterievuur leert u hoe u bacterievuur herkent, hoe deze ziekte zich verspreidt en welke bestrijding mogelijk is.
We organiseren deze training op 24 augustus. Subsidie van Colland Arbeidsmarkt is mogelijk.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Assortimentskennis boomkwekerij-producten
Wilt u meer inzicht in geslachten, soorten en variëteiten van laan- en sierbomen in het openbare groen?
Op 19 september organiseren we de training 'Assortimentskennis boomkwekerijproducten - zomerkenmerken'.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram