Save the date: Volgend kennispodium op 18 april
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Invoerverbod Xylella-waardplanten uit een aantal derde landen met afgiftedatum fytosanitair certificaat 1 maart 2023 en later
Vanaf 2 maart 2023 geldt er een importverbod voor plantmateriaal vatbaar voor Xylella fastidiosa. Het gaat om planten voor opplant, met uitzondering van zaden. Import van dit materiaal is niet langer toegestaan vanuit een aantal derde landen als het fytosanitaire certificaat is afgegeven op of na 1 maart 2023. Dit is besloten op basis van verordening (EU) 2020/1201.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Maatregelen vanwege besmettingen met
wortelknobbelaaltje Meloidogyne enterolobii
In drie kassen in Nederland is begin dit jaar Meloidogyne enterolobii aangetroffen op Ficus microcarpa ‘Ginseng’. Meloidogyne enterolobii kreeg op 11 april 2022 de quarantainestatus in de EU. Daarom moet de NVWA nu maatregelen nemen om deze nematode uit te roeien om zo verdere verspreiding te voorkomen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
NVWA neemt extra maatregelen tegen virusdruk en opzettelijk infecteren met ToBRFV
De NVWA neemt extra maatregelen ter bestrijding van het tomato brown rugose fruit virus (ToBRFV). Dit is nodig omdat uit inspecties van de NVWA blijkt dat op meerdere besmette bedrijven sprake is van een hogere virusdruk. Hierdoor neemt het risico op verspreiding naar omringende bedrijven sterk toe.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waardevolle bijeenkomst met relaties Naktuinbouw Opleidingen
Op dinsdagmiddag 21 februari organiseerden wij voor het eerst een kennismakingsbijeenkomst voor de relaties van Naktuinbouw Opleidingen. Dit bleek een geslaagde pilot.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Save the date: Volgend kennispodium op 18 april
Virussen, schimmels, bacteriën: kunnen ze onze planten beter maken of beschermen tegen ziekten? Praat erover mee tijdens ons volgende kennispodium op dinsdagmiddag 18 april. Noteer de datum alvast in uw agenda. We starten om 14.00 uur. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Op onze website staan diverse video's van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram