Facturering onderzoekskosten bij intrekking van nationale aanvragen gewijzigd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Facturering onderzoekskosten bij intrekking van nationale aanvragen gewijzigd
Vanaf 1 januari 2023 volgt de Raad voor plantenrassen de systematiek van het CPVO voor het factureren van onderzoekskosten bij intrekkingen van nationale aanvragen. Met deze uniforme werkwijze is het voor u duidelijk welke kosten u kunt verwachten bij het intrekken van een nationale aanvraag.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Maatregelen vanwege besmettingen met wortelknobbelaaltje Meloidogyne enterolobii
In drie kassen in Nederland is begin dit jaar Meloidogyne enterolobii aangetroffen op Ficus microcarpa ‘Ginseng’. Meloidogyne enterolobii kreeg op 11 april 2022 de quarantainestatus in de EU. Daarom moet de NVWA nu maatregelen nemen om deze nematode uit te roeien om zo verdere verspreiding te voorkomen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waardevolle bijeenkomst met relaties Naktuinbouw Opleidingen
Op dinsdagmiddag 21 februari organiseerden wij voor het eerst een kennismakingsbijeenkomst voor de relaties van Naktuinbouw Opleidingen. Dit bleek een geslaagde pilot.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Save the date: Volgend kennispodium op 18 april
Virussen, schimmels, bacteriën: kunnen ze onze planten beter maken of beschermen tegen ziekten? Praat erover mee tijdens ons volgende kennispodium op dinsdagmiddag 18 april. Noteer de datum alvast in uw agenda. We starten om 14.00 uur.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Zaadanalyse start 7 maart
Dit jaar organiseren we de opleiding Zaadanalyse al in het voorjaar. Van 7 maart t/m 2 mei vindt de opleiding Zaadanalyse plaats bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. De opleiding bestaat uit vijf modules die u ook los kunt volgen. Alleen module 1 is een pré voor het volgen van de andere modules. U kunt zich nog inschrijven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Word wegwijs in kwekersrecht op 23 maart
Bent u nieuw in de wereld van kwekersrecht- en toelatingsonderzoek?  Benieuwd hoe u online uw kwekersrechtaanvraag in kunt dienen? Of hoe u een goede rasnaam kiest?

Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 23 maart.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Op onze website staan diverse video's van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram