Save the date: volgend kennispodium op 18 april
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
 
Kostenbesparing te verwachten na pilot instandhoudingscontrole
Voor een groenteras met kwekersrecht of toelating tot de rassenverkeerlijst voert Naktuinbouw elke vijf jaar een instandhoudingscontrole uit. Voor de instandhoudingscontrole doen we een visuele beoordeling. In een pilot keken we naar de mogelijkheden om de vergelijking via DNA te doen.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Volgend kennispodium op 18 april
Virussen, schimmels, bacteriën: kunnen ze onze planten beter maken of beschermen tegen ziekten? Praat erover mee tijdens ons volgende kennispodium op dinsdagmiddag 18 april. Noteer de datum alvast in uw agenda. We starten om 14.00 uur.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Een week lang Engelstalige trainingen
Wij delen graag onze specialistische kennis met de sector. Niet alleen in ons land is behoefte aan onze opleidingen en trainingen, ook klanten uit het buitenland vragen ernaar. In april organiseren we daarom weer een Engelstalige trainingsweek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Zaadanalyse start op 7 maart
Dit jaar organiseren we de opleiding Zaadanalyse al in het voorjaar. Van 7 maart t/m 2 mei vindt de opleiding Zaadanalyse plaats bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen.
Wacht dus niet langer en meld u nu nog aan.
 
Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Word wegwijs in kwekersrecht op 23 maart
Bent u nieuw in de wereld van kwekersrecht- en toelatingsonderzoek?  Benieuwd hoe u online uw kwekersrechtaanvraag in kunt dienen? Of hoe u een goede rasnaam kiest?
Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 23 maart.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Leer zaden bemonsteren op 8 en 9 mei
Wilt u zeker weten dat uw monster betrouwbaar en representatief is? Tijdens de opleiding nemen wij u mee door de stappen van het bemonsteringsproces. U oefent actief in het nemen van een betrouwbaar en representatief monster. De theorie is online op 8 en 9 mei, de praktijk op 11 mei bij Naktuinbouw.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Op onze website staan diverse video's van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren. 
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram