Leer alle ins en outs kennen van een goed bedrijfshygiënesysteem
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
U kunt weer perceelsaangifte doen
Kweekt u potplanten, perkplanten, kuipplanten, waterplanten, planten met luchtwortels (zoals Tillandsia), graszoden of zodevormende producten en brengt u deze in de handel? Dan is het weer tijd om perceelsaangifte te doen. Dat doet u door in te loggen op mijnNaktuinbouw. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vierdaagse opleiding Bedrijfshygiëne
Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij uw bedrijf binnenkomen? In de vierdaagse opleiding Bedrijfshygiëne leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem. U leert hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. We gaan uitgebreid in op het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen. Ook krijgt u inzicht in het nut van een kwaliteitszorgsysteem zoals GSPP en Naktuinbouw Elite.
U kunt zich al inschrijven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Bedrijfshygiëne bij u op het bedrijf?
Een muis kan al binnenkomen door een opening van een halve centimeter. Laat staan de ziekten en plagen die loeren op het plantmateriaal van het bedrijf waar u werkt. In de training Bedrijfshygiëne neemt u uw bedrijf onder de loep en krijgt u inzicht in de risicogebieden. U wordt zich bewust van het nut van bedrijfshygiëne en de invloed van voorschriften op de dagelijkse werkzaamheden. 
Deze training kunnen we bij u op het bedrijf geven. Vraag naar de mogelijkheden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Op onze website staan diverse video's van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram