Tarieven | Engelstalige trainingsweek | Maatregelen vanwege besmetting met Scirtothrips dorsalis
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Wij hebben aangepaste openingstijden voor en tijdens de feestdagen.
  • Op 19 december vieren wij een eindejaarsbijeenkomst met al het personeel. We zijn bereikbaar tot 13.00 uur. Inspecties zijn deze middag alleen in hoge uitzondering mogelijk. 
  • Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten.
    Wilt u een import- of exportinspectie op maandag 26 december?
    Meld dit dan uiterlijk vrijdag 23 december voor 12.00 uur per e-mail bij de planning. Voor een inspectie op 26 december geldt een aangepast tarief.
Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2023!
 
 
Tarieven Naktuinbouw 2023
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden: Rassenonderzoek, Keuringen en Laboratoria.

De tarieven voor 2023 staan op onze website.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 

Maatregelen vanwege besmetting met Scirtothrips dorsalis

In een kas in Nederland is begin oktober de tripssoort Scirtothrips dorsalis op Podocarpus macrophyllus (grootbladige podocarpus) aangetroffen. Scirtothrips dorsalis is een insect met een Q-status in de EU. De NVWA legde maatregelen op.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Export potplanten naar Israël
Produceert u potplanten die mogelijk bestemd zijn voor de Israëlische markt? Let goed op of de planten vrij zijn van insecten, zoals de (wortel)wolluis.  De NVWA heeft de handel gewaarschuwd dat het aantal afkeuringen dat door Israel is gemeld veel te hoog is. Daarom is besloten om de exportinspecties te intensiveren. KCB voert deze inspecties uit. Om te voorkomen dat Israël extra strenge maatregelen gaat nemen, is het belangrijk om ook in de teelt alert te zijn. Het gaat niet om soorten die in de EU gereguleerd zijn, maar wel om soorten die in de Israël op de quarantainelijst staan.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij staan op IPM
Van 24 tot en met 27 januari 2023 staat Naktuinbouw op de internationale beurs IPM in Essen. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Buitenstebinnen

Onze nieuwe Buitenstebinnen is uit! In dit nummer gaan we in op de uitdagingen voor onze sectoren, innovaties in het DUS-onderzoek en het belang van validatie en certificering.

Veel leesplezier!

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Bent u onze nieuwe collega in 2023?
Openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en eigen ontwikkeling. Deze punten vinden wij erg belangrijk bij Naktuinbouw.

Twee collega's gaan binnenkort van hun pensioen genieten. Daarom zoeken wij twee nieuwe keurmeesters in de fruitgewassen:

Solliciteren kan tot 12 januari 2023
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram