Tarieven | Engelstalige trainingsweek | Raad volgt CPVO in facturering en creditering
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
 
Wij hebben aangepaste openingstijden voor en tijdens de feestdagen.
  • Op 19 december vieren wij een eindejaarsbijeenkomst met al het personeel. We zijn bereikbaar tot 13.00 uur. Inspecties zijn deze middag alleen in hoge uitzondering mogelijk. 
  • Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten.
    Wilt u een import- of exportinspectie op maandag 26 december?
    Meld dit uiterlijk vrijdag 23 december voor 12.00 uur per e-mail bij de planning. Voor een inspectie op 26 december geldt een aangepast tarief.
Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2023!
 
 
Opleiding      
over kwekersrecht succesvol afgerond      
Maandag 12 december reikten we online de certificaten uit aan de deelnemers van de internationale opleiding Plant Breeder’s Rights for Food Security and Economic Development. Daarmee sloten we na ruim twee maanden deze opleiding af.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Sneller            resultaat voor
uw toets
Vanaf 1 januari stoppen we definitief met het vragen van aanvullingen van toetsmateriaal. Door hiermee te stoppen, heeft u als klant de resultaten eerder en verkorten we de doorlooptijden van de toetsen. We toetsen nu op het aantal bladeren / zaden dat u aanlevert. Het is daarom belangrijk dat u voldoende materiaal aanlevert.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tarieven Naktuinbouw 2023
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden: Rassenonderzoek, Keuringen en Laboratoria.

De tarieven voor 2023 staan op onze website.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijziging in      facturering en creditering DUS-onderzoekskosten
Vanaf 1 januari 2023 volgt de Raad voor plantenrassen de systematiek van het CPVO voor het in rekening brengen van de onderzoekskosten voor DUS-onderzoek. Ook volgt de Raad het CPVO in het crediteren van onderzoekskosten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij staan op  
IPM
Van 24 tot en met 27 januari 2023 staat Naktuinbouw op de internationale beurs IPM in Essen. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Buitenstebinnen
Onze nieuwe Buitenstebinnen is uit! In dit nummer gaan we in op de uitdagingen voor onze sectoren, innovaties in het DUS-onderzoek en het belang van validatie en certificering.
Veel leesplezier! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Een week     
lang Engelstalige trainingen
Medewerkers van Naktuinbouw delen hun specialistische kennis graag met de sectoren. Bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen. Niet alleen in Nederland is behoefte aan deze kennis. Ook klanten uit het buitenland vragen hier naar. In 2019 organiseerden wij daarom een Engelstalige trainingsweek. De animo hiervoor was groot. Dit krijgt in 2023 een vervolg.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Zaadanalyse start al in maart
Zaadanalyse is van oudsher een belangrijke activiteit in de wereld van zaadveredeling en -productie. Met de mondialisering van de zaadhandel neemt het belang van analyse en certificering toe.

Naktuinbouw organiseert de opleiding Zaadanalyse, al jaren in het najaar. In 2023 staat deze opleiding echter al in het voorjaar op de agenda. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
10 januari: Bemonstering van zaden
Wilt u zeker weten dat uw monster betrouwbaar en representatief is? Tijdens de opleiding nemen wij u mee door de stappen van het bemonsteringsproces. U oefent actief in het nemen van een betrouwbaar en representatief monster. De theorie is online, de praktijk bij Naktuinbouw. Er is nog plek voor u op 10 januari.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
19 januari: basistraining Export zaaizaden
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden? Volg dan onze basistraining Export zaaizaden op 19 januari 2023.

Of volg de verdiepingstraining op 14 februari waar uitgebreid op specifieke gevallen wordt ingegaan.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
1 februari: Bemonstering van grond
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt het perceel vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering?
In deze opleiding staat het nemen van grondmonsters centraal. Schrijf u in en volg de opleiding al op 1 februari 2023.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tip uw collega's in het buitenland onze Engelstalige opleidingen 
Heeft u collega's die in een vestiging in het buitenland werken? Wij bieden verschillende opleidingen in het Engels aan. Misschien zit er iets voor uw collega's tussen.
Tip ze tijdig vanwege het regelen van verblijf, transport en eventueel een visum.
 
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Bent u onze nieuwe collega in 2023?
Openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en eigen ontwikkeling. Deze punten vinden wij erg belangrijk bij Naktuinbouw.

Twee collega's gaan binnenkort van hun pensioen genieten. Daarom zoeken wij twee nieuwe keurmeesters in de fruitgewassen:

Keurmeester fruitgewassen in de regio West-Brabant
Keurmeester fruitgewassen in de regio Zuidoost-Nederland.
Solliciteren kan tot 12 januari 2023
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram