Aangepaste openingstijden feestdagen 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
19 december ’s middags geen inspecties 
Maandag 19 december a.s. vindt ’s middags de jaarlijkse Eindejaars bijeenkomst voor Naktuinbouw-medewerkers plaats. Daar willen we uiteraard alle medewerkers aan laten deelnemen.
Dat houdt in dat we maandag vanaf 13:00 uur alleen bij uitzondering inspecties zullen uitvoeren. 
We willen u vragen de benodigde inspecties te verplaatsen naar andere dagen/tijdstippen. 
Ook de planning is niet bereikbaar vanaf 13:00 uur.
Bij deze bedankt voor uw begrip en medewerking. 

We wensen een ieder alvast fijne feestdagen en een gezond 2023 toe. 
Lees meer >
 
 
 
Maatregelen vanwege besmetting met Scirtothrips dorsalis
In een kas in Nederland is begin oktober de tripssoort Scirtothrips dorsalis op Podocarpus macrophyllus (grootbladige podocarpus) aangetroffen. Scirtothrips dorsalis is een insect met een Q-status in de EU. De NVWA heeft maatregelen opgelegd dolor. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Besmettingen Euwallacea fornicatus (schorskever) uitgeroeid 
Bij twee bedrijven in Nederland is vorig jaar de schorskever Euwallacea fornicatus aangetroffen.
De getroffen bedrijven hebben op aanwijzing van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) de kever inmiddels succesvol uitgeroeid. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Importinspectie op wortelknobbelaaltje Meloidogyne enterolobii bij Ficus en Philodendron
Eerder heeft de NVWA gecommuniceerd over de wijziging van de import eisen voor planten bestemd voor opplant en de overgangsperiode voor de bijschrijving bij import tot 10 januari 2023 (Euwallaceae fornicatus en M. enterolobii).
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Tarieven Naktuinbouw
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden: Rassenonderzoek, Keuringen en Laboratoria. De tarieven voor Fytosanitaire Zendingsinspecties (import & export inspecties) vindt u in de tarievenlijst Keuringen.
Lees meer >
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram