Komt u ook naar het kennispodium op 17 november?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Intensivering inspectie planten bestemd voor VK
Het VK vindt het aantal onderscheppingen van tabakswittevlieg (Bemisia tabaci) op met name planten van Solanum pseudocapsicum (herkomst Nederland) veel te hoog. De NVWA intensiveert daarom de inspectie op Solanum pseudocapsicum en Euphorbia pulcherrina. Deze intensivering ging op 19 oktober in.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
EU-fonds voor bedrijven vanwege Brexit
Bedrijven die benadeeld zijn door Brexit kunnen gebruik maken van diverse overheidsregelingen. Het Brexit Adjustment Reserve (BAR) is een eenmalig fonds voor getroffen ondernemers van de EU-lidstaten. Het gaat om bedrijven die al voor 31 januari 2020 structureel handel dreven met het VK en die sindsdien omzet en/of marktaandeel zijn kwijtgeraakt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kostenwijziging aanpassingen attesten
Vanaf 1 januari 2023 brengen we wijzigingen in Naktuinbouw-attesten in rekening. We trekken dit gelijk met de kosten voor het wijzigen van oranje en blauwe ISTA-certificaten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u naar het kennispodium op 17 november?
Het onderwerp is: Hoe kunt u uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen ziekten & plagen? Bestuurders en geregistreerde bedrijven kunnen zich aanmelden via onze website.
 
Aanmelden >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen en trainingen in 2023
Ons opleidingsaanbod voor 2023 staat online. Vanaf half november kunt u zich inschrijven voor deelname aan onze vaktechnische trainingen en opleidingen in de tuinbouwsector.
Zit er een interessante opleiding voor u bij?

 
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bezoek Filippijnse delegatie
In het kader van een tweejarig samenwerkingsproject NSTP  bezocht een hooggeplaatste delegatie uit de Filipijnen op 31 oktober Naktuinbouw. Het bezoek was een vervolg op het bezoek van een Nederlandse delegatie aan de Filippijnen afgelopen augustus.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werkt u straks samen met ons?
Wij zoeken een: 
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram