Vanaf 1 november kunt u zich inschrijven voor opleidingen in 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Intensivering inspectie planten bestemd voor VK
Het VK vindt het aantal onderscheppingen van tabakswittevlieg (Bemisia tabaci) op met name planten van Solanum pseudocapsicum (herkomst Nederland) veel te hoog. De NVWA intensiveert daarom de inspectie op Solanum pseudocapsicum en Euphorbia pulcherrina. Deze intensivering is op 19 oktober ingegaan.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijziging invoer teeltmateriaal fruitgewassen
Teeltmateriaal en fruitgewassen dat is geproduceerd in een derde land, moeten dezelfde garanties bieden als in de Europese Unie geproduceerd teeltmateriaal van fruitgewassen. Dit is besloten in Europese wetgeving.
De periode waarop deze uitzondering geldt, is verlengd van 31 december 2022 tot 31 december 2025.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
10 november minimaal beschikbaar
Op donderdag 10 november houden wij vanaf 14.00 uur een keuringenbijeenkomst. Onze collega's van de afdeling Keuringen worden dan bijgepraat over actualiteiten en ontwikkelingen. Vraagt u daarom voor deze dag na 13.00 uur geen inspecties aan. Zo kunnen wij onze keurmeesters en medewerkers van planning en administratie zoveel mogelijk laten aansluiten bij deze bijeenkomst.
 
 
Afscheid sectorraadsleden Naktuinbouw
In oktober namen zes sectorraadsleden afscheid. Piet Hein Kapteijns, Hugo Bink en Niels Zuurbier als leden van de sectorraad Groentegewassen. Arnold van Berkel, Pieter van Rijn en Johan Vink als leden van de sectorraad Boomkwekerij-gewassen. Naktuinbouw-voorzitter Agnes van Ardenne sprak haar waardering uit voor hun inzet.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u naar ons kennispodium?
Op 17 november organiseren we weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Het onderwerp is: Hoe kunt u uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen ziekten & plagen?
Het programma is bekend en u kunt zich aanmelden.
 
Programma & inschrijven
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen en trainingen in 2023
Op 1 november staat ons opleidingsaanbod voor 2023 online. Vanaf dat moment kunt u zich inschrijven voor deelname aan specifieke vaktechnische trainingen en opleidingen in de tuinbouwsector. Kijk snel of er iets interessants voor u tussen zit.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werkt u straks met ons samen?
Wij zoeken:
  • twee administratieve / secretariele medewerkers Keuringen
  • een unitmanager Bedrijfserkenningen
  • een ontwikkelaar MS Dynamics 365 Business Central
Naar de vacatures >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram