Quarantaine-organismen onder de loep
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
 
Fytosanitaire ontwikkelingen in de EU
Naktuinbouw ondersteunt vrij handelsverkeer en markttoegang. Het is belangrijk dat we dit zo houden.

Daarvoor is het ook van belang dat u goed op de hoogte bent van nieuwe fytosanitaire risico’s en regelgeving.
Hier leest u de belangrijkste ontwikkelingen en risico’s op fytosanitair gebied.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Quarantaine-organismen onder de loep
Kennis over Q-organismen en bewustwording van de risico’s is heel belangrijk. Begin dit jaar is daarom een project gestart dat werkt aan informatieverspreiding en preventie. In het project werken verschillende vak-organisaties samen, waar-onder Naktuinbouw.
Samen nemen zij de quarantaine -organismen die gevaarlijk zijn voor de bomen- en plantensector onder de loep.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waar laat u exportkansen liggen?

Nederlandse ondernemers die geraakt zijn door Brexit laten tot wel 40% van hun exportpotentieel onbenut, zo blijkt uit een nieuw rapport van onderzoeksbureau Ecorys.

Het goede nieuws is dat er volop ruimte is voor ondernemers om hun verlies van omzet in het Verenigd Koninkrijk (VK) elders goed te maken.
Ontdek welke mogelijkheden er hiervoor zijn via het EU-Handelsprogramma.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Intensivering inspectie planten bestemd voor VK
Het Verenigd Koninkrijk heeft aangegeven dat het aantal onderscheppingen van tabakswittevlieg (Bemisia tabaci) op met name Solanum pseudocapsicum planten herkomst Nederland veel te hoog is. De NVWA heeft, in samen-spraak met de keuringsdiensten, daarom besloten de inspectie van de volgende planten te inten-siveren: Solanum pseudo-capsicum en Euphorbia pulcherrima (kerstster). Deze intensivering is op 19 oktober ingegaan. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Beperkte beschikbaarheid op 10 november
Op donderdag 10 november is er een keuringenmiddag vanaf 14.00 uur. We willen zo veel mogelijk medewerkers van de afdeling Keuringen laten aansluiten. Zij worden tijdens deze bijeenkomsten bijgepraat over actualiteiten en ontwikkelingen.
Ook de planning en administratie zijn minimaal beschikbaar deze dag. We willen u dan ook verzoeken op deze dagen na 13.00 uur geen inspecties aan te vragen.
 
 
 
Komt u naar ons Kennispodium?
Op donderdag 17 november  organiseren we weer een (gratis) kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Het onderwerp is: Hoe kunt u uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen ziekten & plagen? De bijeenkomst start om 14.00 uur. Vier sprekers vertellen u over bedrijfshygiëne en risiconiveaus en waar u informatie en kennis vandaan kunt halen.
Het programma is bekend en u kunt zich aanmelden.
 
Programma & Aanmelden
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram