Fytosanitaire ontwikkelingen in de EU | Welke exportkansen laat u liggen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Wat staat er op het programma van het komende kennispodium?
Op donderdagmiddag 17 november organiseren wij weer een kennispodium. Het onderwerp is: Hoe kunt u uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen ziekten & plagen? Sprekers vertellen u over bedrijfshygiëne en risiconiveaus en waar u informatie en kennis vandaan kunt halen. Ook komt aan bod wat u zelf kunt doen om bijvoorbeeld te monitoren met nieuwe technieken. Het programma is nu bekend.
 
Programma >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nu ook UPOV-werkgroep voor testmethodes en technieken
UPOV heeft een nieuwe werkgroep: Technical Working Party on Testing Methods and Techniques (TWM). Dit is de werkgroep voor testmethodes en technieken. Van 19 tot 23 september vond de eerste online meeting plaats. Naktuinbouw was erbij. Zo gaf Hedwich Teunissen presentaties over het gebruik van DNA in tomaat en Cannabis en over de mogelijkheden van Variety Tracer bij verdenking van inbreuk.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Fytosanitaire ontwikkelingen in de EU
Naktuinbouw ondersteunt vrij handelsverkeer en markttoegang. Het is belangrijk dat we dit zo houden. Daarvoor is het ook van belang dat u goed op de hoogte bent van nieuwe fytosanitaire risico’s en regelgeving.

Hier leest u de belangrijkste ontwikkelingen en risico’s op fytosanitair gebied.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waar laat u exportkansen liggen?
Nederlandse ondernemers die geraakt zijn door Brexit laten tot wel 40% van hun exportpotentieel onbenut, zegt onderzoeksbureau Ecorys. Het goede nieuws is dat er volop ruimte is voor ondernemers om hun verlies van omzet in het VK elders goed te maken. Ontdek welke mogelijkheden er hiervoor zijn via het EU-Handelsprogramma.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe zadenfamilies in training Zadendeterminatie
Hoe ziet u het verschil tussen de zaden van Vaccaria hispanica, Sinapis arvensis en Asparagus officinalis? Aan de hand van het nieuwe cursusboek behandelen we vijf nieuwe families. Hoe kunt u deze families onderscheiden van andere veel gelijkende soorten? Leer het in de tweedaagse training op 7 en 8 december.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen en trainingen in 2023
Vanaf 1 november kunt u zich inschrijven voor de opleidingen en trainingen in 2023:
 
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram