Onze trainingen en opleidingen | Werk jij straks samen met ons?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Opleiding Bemonstering van zaden start op 3 oktober
Wilt u zeker weten dat uw monster betrouwbaar en representatief is? Tijdens de opleiding nemen wij u mee door de stappen van het bemonsteringsproces. U oefent actief in het nemen van een betrouwbaar en representatief monster. De theorie is online, de praktijk bij Naktuinbouw.

Er is nog plek voor u in de opleiding die start op 3 oktober.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kennispodium op 17 november
Op donderdagmiddag 17 november organiseren wij weer een kennispodium. Het onderwerp is: Hoe kunt u uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen ziekten & plagen? Sprekers vertellen u over bedrijfshygiëne en risiconiveaus en waar u informatie en kennis vandaan kunt halen. Ook komt aan bod wat u zelf kunt doen om bijvoorbeeld te monitoren met nieuwe technieken.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie.
 
 
 
 
Nieuw: training Professional seed sampling
De opleiding Bemonstering van zaden is er nu ook in het Engels. Speciaal voor (nieuwe) Engelstalige medewerkers die betrokken zijn bij of zelf monsters nemen van zaad.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Extra training Zadendeterminatie in december
Wegens grote belangstelling hebben we een extra opleidingsgroep ingepland op 7 en 8 december 2022. U kunt zich hiervoor al inschrijven. De training in oktober is vol.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
3 & 10 november: opleiding Kwekersrecht
Wat is (inter)nationaal kwekersrecht? Bij wie en hoe kan ik kwekersrecht aanvragen? 
Welke partijen spelen een rol bij het verlenen van kwekersrecht en waar staan zij voor? Hoe wordt kwekersrecht gehandhaafd?
Deze tweedaagse opleiding beantwoordt al uw vragen.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding real-time PCR in de groene sector
Voor de detectie van bacteriën, virussen, schimmels en aaltjes is de PCR-amplificatietechniek niet meer weg te denken uit het laboratorium van de tuin- en akkerbouw. In deze opleiding krijgt u inzicht in de achtergronden en leert u werken met deze geavanceerde techniek. De opleiding start 8 november.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram