Komt u ook naar Plantarium|Groen-Direkt?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Register export waardplanten Phytophthora ramorum
Wilt u bepaalde waardplanten van Phytophthora ramorum exporteren buiten de EU? Zorg dan dat u in het 'Register Inspectieplichtige waardplanten Phytophthora ramorum' van de NVWA staat. Per 1 oktober 2022 is export van waardplanten van P. ramorum naar Canada, Japan, China, maar nu óók naar Turkije, Montenegro en IJsland alléén mogelijk als de teeltlocatie in het NVWA exportregister staat.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Hoe zit het met gereguleerde organismen?
De Plantgezondheidswet stelt regels om schade door ziekten en plagen aan planten te voorkomen of te beperken. Een aantal ziekten en plagen is in deze wet specifiek aangewezen als zogenoemde 'gereguleerde' organismen. Een ziekte of plaag wordt alleen gereguleerd als die aan bepaalde criteria voldoet. Een belangrijk criterium is dat er onaanvaardbare schade kan ontstaan in teelten, de groene ruimte of voor de werkgelegenheid, als deze organismen zich vestigen of verspreiden in de EU.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar Plantarium|Groen-Direkt?
Wij ontmoeten u graag op 24 en 25 augustus op deze beurs. U vindt ons in stand 239.

CSI in de plantenwereld, de plantendokter, een gesigneerde Naamlijst. Zomaar een greep van wat wij deze dagen bieden.

U kunt zich hier registreren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nu ook verdiepingscursus Export zaaizaden
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden? Volg dan onze basiscursus Export zaaizaden op 23 september 2022. Of volg de nieuwe verdiepingscursus Export zaaizaden op 28 september, waar uitgebreid op specifieke gevallen wordt ingegaan.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw: Professional Seed Sampling
De opleiding Bemonstering van zaden is er nu ook in het Engels. Speciaal voor (nieuwe) Engelstalige medewerkers die betrokken zijn bij of zelf monsters nemen van zaad.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Extra training Zadendeterminatie in december
Wegens grote belangstelling hebben we een extra opleidingsgroep ingepland op 7 en 8 december 2022. U kunt zich hiervoor al inschrijven. De training in oktober is vol.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
8 november: Opleiding Real-time PCR voor de groene sector
Voor de detectie van bacteriën, virussen, schimmels en aaltjes is de PCR-amplificatietechniek niet meer weg te denken uit het laboratorium van de tuin- en akkerbouw. In deze opleiding krijgt u inzicht in de achtergronden en leert u werken met deze geavanceerde techniek. De opleiding start 8 november.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nog plaatsen vrij voor Plant Breeders' Rights training course
Op 3 oktober start de Engelstalige online training 'Plant Breeders’ Rights for food security and economic development'.
Deelnemers delen twee maanden lang ideeën en ervaringen en netwerken met collega's uit de hele wereld werkend op het gebied van kwekersrecht.
U kunt zich nog inschrijven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een: 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram