Wij zoeken een keurmeester boomkwekerij voor regio Zundert
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boomkwekerij
 
 
Register export waardplanten Phytophthora ramorum
Wilt u bepaalde waardplanten van Phytophthora ramorum exporteren buiten de EU? Zorg dan dat u in het 'Register Inspectieplichtige waardplanten Phytophthora ramorum' van de NVWA staat. Per 1 oktober 2022 is export van waardplanten van P. ramorum naar Canada, Japan, China, maar nu óók naar Turkije, Montenegro en IJsland alléén mogelijk als de teeltlocatie in het NVWA exportregister staat.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Hoe zit het met gereguleerde organismen?
De Plantgezondheidswet stelt regels om schade door ziekten en plagen aan planten te voorkomen of te beperken. Een aantal ziekten en plagen is in deze wet specifiek aangewezen als zogenoemde 'gereguleerde' organismen. Een ziekte of plaag wordt alleen gereguleerd als die aan bepaalde criteria voldoet. Een belangrijk criterium is dat er onaanvaardbare schade kan ontstaan in teelten, de groene ruimte of voor de werkgelegenheid, als deze organismen zich vestigen of verspreiden in de EU.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar Plantarium|Groen-Direkt?
Wij ontmoeten u graag op 24 en 25 augustus op deze beurs. U vindt ons in stand 239.

U kunt zich hier registreren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
LTO Jongerendag
Vrijdag 26 augustus vindt in Zundert de tweede Landelijke Jongerendag Boomkwekerij 2022 plaats. Op deze dag ontdekken jongeren van 16 tot 35 jaar dat de 'boomkwekerij' meer is dan  kweken en ondernemen. Wij zijn er ook om ons vak te laten zien.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ben jij de keurmeester die we zoeken?
Wij zoeken per direct een keurmeester boomkwekerij voor 32 - 40 uur per week in de regio Zundert. Bekijk hier de vacature.
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram