Aan de slag bij Naktuinbouw?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
 
Nu ook verdiepingscursus Export zaaizaden
Wilt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden? Volg dan onze basiscursus Export zaaizaden op 23 september 2022. Of volg de nieuwe verdiepingscursus Export zaaizaden op 28 september, waar uitgebreid op specifieke gevallen wordt ingegaan.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw: Professional Seed Sampling
De opleiding Bemonstering van zaden is er nu ook in het Engels. Speciaal voor (nieuwe) Engelstalige medewerkers die betrokken zijn bij of zelf monsters nemen van zaad. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Extra training Zadendeterminatie in december
Wegens grote belangstelling hebben we een extra opleidingsgroep ingepland op 7 en 8 december 2022. U kunt zich hiervoor al inschrijven. De training in oktober is vol.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nog plaatsen vrij voor opleiding Bemonstering van planten
Wilt u zeker weten dat het monster dat u neemt echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering?

U kunt zich nog inschrijven voor de opleiding Bemonstering van planten op 15 september.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nog plaatsen vrij voor Plant Breeders' Rights training course
Op 3 oktober start de Engelstalige online training 'Plant Breeders’ Rights for food security and economic development'.
Deelnemers delen twee maanden lang ideeën en ervaringen en netwerken met collega's uit de hele wereld werkend op het gebied van kwekersrecht.
U kunt zich nog inschrijven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram