Regelgeving Plant Reproductive Material | Extra eisen vanwege Liriomyza (mineervlieg)
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Aanmeldersoverleg op 1 september gaat niet door
De Raad voor plantenrassen verzet het aanmeldersoverleg van 1 september naar het voorjaar, omdat ze voor diverse agendapunten pas aan het eind van het jaar goede ontwikkelingen verwachten. Tegen die tijd ontvangt u een nieuwe datum voor het aanmeldersoverleg. Heeft u in de tussentijd een onderwerp voor op de agenda, dan kunt u dat alvast doorgeven.
 
 
 
Aparte toets voor export van Phalaenopsis naar Taiwan en Zuid-Korea
Om export van Phalaenopsis naar Taiwan en Zuid-Korea te ondersteunen, worden bedrijven jaarlijks getoetst op Radopholus. Hiervoor hebben we nu een aparte toets ingeregeld.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Extra eisen aan planten vanwege Liriomyza (mineervlieg)
Wilt u kruidachtige planten of stekken verhandelen naar Ierland? Dan moet het materiaal voldoen aan extra eisen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Regelgeving Plant Reproductive Material (PRM)
De Europese Commissie is van plan om een groot deel van de handelsrichtlijnen samen te voegen tot een richtlijn of verordening Plant Reproductive Material (PRM).
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
EU-audit plantenpaspoort
In maart voerde de EU een audit uit in Nederland, gericht op de implementatie van het nieuwe plantenpaspoort. Naktuinbouw en alle andere keuringsdiensten waren nauw bij het programma betrokken. Recent verscheen het concept rapport.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar Plantarium|Groen-Direct?
Komt u ook naar Plantarium|
Groen-Direct? Wij ontmoeten u graag op 24 en 25 augustus op deze beurs.

U kunt zich hier registreren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Lekker lezen: Buitenstebinnen
Onze nieuwe Buitenstebinnen is uit! In dit nummer gaan we in op virussen: wat betekenen de nieuwste ontwikkelingen voor de sector? En ook: wat is onze rol in internationale projecten en waarom zitten wij aan tafel in Brussel? Veel leesplezier!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kwekersrecht & Mexico
Er is weer een belangrijke stap gezet in Mexico om het kwekersrecht in de Mexicaanse sierplanten- en bloemensector te beschermen. De Mexicaanse overheid en retailvereniging ANTAD sloten hiervoor een nieuwe overeenkomst.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zoeken een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram